Kada bivši nije bivši

by | januar 29, 2020
Guliver/Getty

Jeste li sigurne da je veza gotova?

Bivši vam se pokajao se, želi vas nazad, nije mu svejedno. A vi krenule dalje, želite promenu, novu ljubav, nova uzbuđenja. Umesto toga, svako malo oglasi se ON. Pošalje skrivenu poruku preko Instagrama, Fejsa, pita prijatelje za vas, javi se vašoj majci. Sve ono što nikada nije radio. Ako pak, razmišljate o povratku na staro, uočite znake koje vam šalje. Da li ste dovoljno jake ili ćete pokleknuti na vama je.

Ljubomora

Ne bi trebalo da se dešava, ali bivši je često ljubomoran na vas. Kako ako više ništa ne oseća? U slučaju da ga iritira to što vam dobro ide u životu, što se možda pojavio neko novi, to znači da još uvek nije preboleo raskid.

Ne prestaje da vam se javlja

Zapravo, zavisi od toga o čemu želi da razgovarate ako vam se često javlja. Na primer, ako su to uobičajeni razgovori „kako si, šta radiš“, ne mora da znači da želi pomirenje, već to možda radi iz poštovanja prema vama i zato što je lepo vaspitan. Ali, ako insistira na privatnijim razgovorima poput deljenja detalja iz svog života, i ispituje vas detalje o vašem životu, onda je moguće da još uvek nije prihvatio činjenicu da više niste zajedno.

sadasnji i bivsi

Interesuje ga da li imate novog partnera

Preterano je radoznao u vezi sa tim da li imate nekog novog u životu, želi da zna da li ste još uvek dostupni. E, to jeste znak da o vama i dalje misli kao o devojci.

Često priča o vašoj zajedničkoj prošlosti

Koristi svaku priliku da vas podseti na zajedničku prošlost?  Na društvenim mrežama vas suptilno obasipa sećanjima na prošle dane, nadajući se da će te to primetiti i možda napraviti prvi korak ka pomirenju. To znači da vas još uvek nije preboleo.

Pita druge za vas

Uporno se raspituje kod vaših prijatelja i poznanika za vas? Vrlo je verovatno da mu nedostajete i da želi pomirenje.

bivsi raskid

Potencira razgovor o raskidu

Raskinuli ste, a on želi da priča o raskidu. Očigledno je da želi da sazna u čemu je pogrešio i pokuša da to ispravi. Razmislite dobro, vuk dlaku menja…

Ne želi da uzme svoje stvari

Živeli ste zajedno, nekoliko njegovih stvari je ostalo kod vas. Vreme prolazi, a on i dalje ne želi da pokupi stvarčice, izmišlja razloge za nedolazak i stalno je nešto zauzet. Time ostavlja mogućnost da stalno budete u kontaktu.

Zašto nam dobri muškarci promiču?

Priznaje učinjene greške

Ukoliko vaš bivši priznaje svoje greške koje su dovele do raskida, velike su šanse da mu je zaista žao zbog toga i da želi da da još jednu šansu vašoj vezi.

Čestita vam rođendan

Sat je pokazao ponoć, stiže vam njegova poruka. Nije reč o kratkoj i jednostavnoj poruci, nego o pravoj, srčanoj čestitki zbog koje bi se i vaša najbolja prijateljica postidela.

bivsi zurka

Poziva vas na žurke koje priređuje

Ovo je pravi znak da još želi da privuče vašu pažnju. Ishod može da bude različit. Može da pokuša da vas ponovo osvoji, a može i da pokuša da vas napravi ljubomornom sa drugom devojkom.

Ukoliko primećujete da se vaš bivši ovako ponaša, kako piše Mondo, najverovatnije nije izgubio nadu da će se pomiriti sa vama.

Foto: Guliver/Getty

Tagovi: