Kameron Dijaz napušta Holivud zbog života na selu!

by | jul 27, 2010

Glumica koja trenutno sa Tomom Kruzom promoviše film „Knight and Day“, panira da se odseli iz Holivuda i dizajnerske svilene rukavice zameni gumenim farmerskim.
Kameron Dijaz (37) je za britanski „Telgraf“ rekla da će se za najmanje godinu dana odseliti iz Holivuda na selo jer želi da se u potpunosti posveti farmerskom načinu života. „Uvek sam bila u pokretu i jurila sa jednog na drugi kraj sveta. Mislim da je vreme da se sada malo smirim, jer želim da celu godinu provedem na jednom mestu – seoskom imanju gde ću moći da uzgajam povrće i brinem se o životinjama“, rekla je glumica ne otkrivši da li je već kupila imanje. Kameron je karijeru modela počela sa 16 godina u Japanu, a Holivud je „kupila“ ulogom u filmu „Maska“ 1994. godine.

Kameron Dijaz

Iako kaže da je odluka da život zvezde zameni farmerskim konačna, teško ju je zamisliti u radničkoj garderobi kako sadi paprike ili muze krave. „Mnogo sam čitala o poljoprivredi i to je ono što zaista želim. To je kao kada slikar počinje da slika.“ Ono što je takođe sigurno je da će njeno imanje svakodnevno biti pod „opsadom“ papraca, pa ćemo imati kompletan uvid u njeno farmersko umeće.

Tagovi: