Koja je tajna japanske lepote?

by | novembar 13, 2018

Trend japanske nege je od blogerki preko beauty zajednice polako ali sigurno zaludeo čitav svet, a kada smo i sami testirali proizvode postalo nam je jasno i zašto!

Istočnjački stil života nam nikada nije bio bliži. Nastavljajući tradiciju svojih predaka, teže ka tome da njihova koža izgleda zdravo, negujući lepotu nesavršenosti uz jedan veliki kontrast – savršen ten, na kojem im svi pomalo zavide. U Japanu ne kriju da je zahtevna posvećenost nezi lica i tela postala njihova svakodnevna rutina i da u tome jako uživaju. Prirodni sjaj, mladalački izgled, bez bora i suve kože govori nam samo jedno, da su japanski proizvodi apsolutni must have! Pod ovim se podrazumeva spoj prirode, tradicije i nauke.

U jednostavnosti je ključ… Kanso, Shibui i Seijaku – čistoća, suptilna lepota i jednostavnost, su ideje koje su u Japanu postale način života, primenjuju se od mode i kozmetike pa sve do arhitekture i postaju sve zanimljivije i ljudima van japanskih ostrva.

Samo pakovanje japanskih proizvoda je inovativno i elegantno i zaista privlači pažnju. Po njihov kvalitet nije neophodno otputovati u Japan, već samo otići u prvu dm drogeriju i jednostavno se prepustiti čarima jednim od najpoznatijih japanskih brendova kao što su Hada Labo, Biore i YOSKINE. Sve ono što nam se činilo tako daleko i nedostižno, konačno je i kod nas jer pratimo svetske trendove.

Tagovi:

top