Madona sveže zategnuta stigla u Veneciju!

by | septembar 3, 2011

Pop zvezda Madona (53) je na venecijanskom filmskom festivalu predstavila svoj film “W.E” i na crvenom tepihu je bez daha ostavila publiku i kolege pošto se pojavila u prelepoj haljini sa leptirima brenda “Vionnet” i licem na kom se nije videla nijedna bora.
Madona uvek voli da isproba novitete u kozmetičkoj industriji. Nisu joj strani ni tretmani tokom kojih se koriste maske za lice sa ljudskom placentom. Ipak, i pored ovakvih ekstremnih mera ona i dalje tvrdi da je veliki protivnik plastične hirurgije. "To sam što sam. Ne sviđa mi se ideja da me neko uspava i onda krene na mene noževima", rekla je Madona.
Pop diva tvrdi da mladoliki izgled duguje svojoj religiji – kabali jer se uz njenu pomoć koncentriše na unutrašnju, a ne na spoljašnju lepotu. Mišićavu muskulaturu održava rigoroznim svakodnevnim vežbanjem koje traje najmanje po dva sata, ali i makrobiotičkoj ishrani.
Novi film pop kraljice je drama bazirana na priči o Volis Simpson zbog koje je britanski kralj Edvard VIII abdicirao 1936. Madona je izjavila da su joj podršku u drugom režiserskom poduhvatu dala oba bivša muža – Šon Pen i Gaj Riči.

Tagovi: