Melisse Odabash: KUPAĆI KOSTIM sezone!

by | jul 7, 2009


Drage moje, prvo bih htela da se zahvalim svima koji su mi pisali na mail i ostavljali komentare. Drago mi je da vam se sviđa to što radim i nadam se da ćete I dalje čitati i pratiti moju kolumnu.

Kod mene u proteklih nedelju dana nije bilo nekih ekstra dešavanja. Bilo je loše vreme na moru tako da nije bilo ni sunčanja, ni kupanja ali, je bilo lepo provesti više vremena sa dečkom pre nego što se on vrati nazad za Nemačku i počne sa intenzivnim pripremama za novu sezonu. Moj odmor se nastavlja po Hrvatskoj i Mediteranu,.ali bi mi bilo bolje da je i Stiven tu, on je moj najbolji prijatelj i sa njim nikad nije dosadno. To što ću od njega biti odvojena par sedmica teško mi pada. Ali šta je tu je, mora da se radi!

 

lepota i zdravlje


LETNJI SPECIJALITET: FAJITAS!
Jedan od boljih događaja prošle nedelje, inače, bilo je to što sam prvi put spremala večeru za Stivenove roditelje. Sada, hmm… ja nisam baš neka ekstra kuvarica, ali se trudim da naučim. Već sam savladala dva specialiteta 🙂 ništa teško ali to je za mene ipak nešto. Spremala sam svoje famozne ´Fajitas´ inače Meksičko jelo koje je veoma brzo gotovo, spas je za tople dana kada vam se ne da da stojite za šporetom 🙂 Stivenovi roditelji, vrlo dragi i dobri ljudi, su bili oduševljeni, a i ja sam samu sebe iznenadila kako je bila dobra večera. 🙂

 




lepota i zdravlje



KUPAĆI KOSTIM SEZONE!
Kupaći kostim sezone dolazi iz radionice Melisse Odabash, nove dizajnerke koja je za kratko vreme postala popularna radeći sa svetskim zvezdama kao što su Cheryl Cole, Victoria Beckham i druge. Ne sumnjam da će Melissa ovim primerkom oduševiti sve ‘hard core’ trendseterke koje se trude da svim silama izbegnu kostime kakve ima cela plaža!

 



lepota i zdravlje


TORBICE OUT, CIPELE IN…
Poslednjih nekoliko sezona fenomen IT torbe prisiljavao nas je da trčimo za određenim modelom, uveravajući nas kako se nikako ne smemo pojaviti na ulici bez bas te skupe torbice. Ukoliko ne poštujemo zadati trend, snaći će nas tešska kazna – isključenje iz kruga Trendi devojaka koje znaju sve o „must have“ komadićima. No, danas se opet sve okrenulo naglavačke, pa trendseterke bruje o smrti skupe IT torbe!
Iz njenog pepela rodile su se IT Cipelice, a sa novim tokovima se čak složila i Miuccia Prada, kojoj treba verovati. „Gotova je opsesija torbicama. Došlo je vreme cipela“, kaže Prada.





ŠTA VAM TREBA ZA TRENDI LOOK.

Za ovu nedelju izabrala sam da vam pokažem kako da izgledate poput pevačice i glumice Jennifer Hudson i famozne lepotice Megan Fox, a da za svoj outfit ne potrošite celo bogatsvo.

JENNIFER HUDSON

 

lepota i zdravljelepota i zdravlje

 

Haljina – Zara 5.600 dinara, Sandale – Zara 2.300 dinara
Minđuše –  Zara 500 dinara, Narukvica- Zara 1.100 dinara
Prsten – Zara 500 dinara



MEGAN FOX


lepota i zdravlje megan foxlepota i zdravlje


Džemper – Zara  1.700 dinara, Čizme –  Schuh 8.500 dinara
Majica – H&M 500 dinara, Farmerke – H&M 2.400 dinara
Kaiš – H&M 300m dinara

 

 

 

STIL EVE MENDES

 

lepota i zdravlje

 

Ničeg previše i ništa prejakih boja, jedan je od stilova koji vizažisti predlažu za ovu sezonu. Glumica Eva Mendes predlog je prihvatila, a ja sam izabrala ovu fotografiju da vam pokažem šta je potrebno da sledite njen primer. Eva Mendes, jedna od novijih zvezda Holivuda koju ste mogli da zapazite u filmovima „Hitch“, s Willom Smithom, „Bilo jednom u Meksiku“, s Antonijem Banderasom ili „Training day“, s Denzelom Washingtonom, na svakoj premijeri fascinira svojom putenom lepotom. 

 

lepota i zdravlje


Još je fascinantnije to što joj za dobar izgled zaista ne treba mnogo šminke: malo kompaktnog pudera, proziran sjaj i senka u skladu sa haljinom. Tako je bilo i na nedavnoj premijeri na kojoj se moglo videti da je njen ‘look’ u skladu sa make up trendom ovog leta.

 

I za kraj, drage dame, zamolila bih vas da mi pišete na email adresu [email protected] sa pitanjima i sugestijama. Pismo koje bude proglašeno za pismo meseca će dobiti poklon iznenađenja, tako da obavezno navedete vašu poštansku adresu. Do sledeće nedelje, ostanite mi lepe i zdrave!

Autor: Emina Hadžić

Tagovi: