Moderne, ženstvene i drugačije – ove suknje ćete prosto obožavati

Svaka sezona ima komade karakteristične za nju, komade koji su široko zastupljeni i pojavljuju se u mnogo oblika, modela, boja, dezena. Za proleće/leto 2017. to je upravo midi suknja. Ona je ženstvena, multifunkcionalna i dizajnom drugačija nego do sada.

Svi smo već prezasićeni plisiranim modelom u metalik i pastelnim tonovima koji je čitave prošle godine bio toliko popularan da je zaista dosadio. Jednobojni plisirani modeli sada su pali u zaborav. Zasenile su ih print varijante, one sa karnerima, u jarkim bojama, uske sa pojasevima i asimetrijom. Modela je toliko da je zaista teško odabrati jedan. Upravo iz ovog razloga odabrali smo pet favorita koji će vam biti sasvim dovoljni za čitavo proleće i leto.

U STILU OSAMDESETIH

Uska suknja sa velikim karderom koji počinje iznad kolena izgleda veoma interesantno. Retro izgled sa modernim osvrtom u vidu boje fuksije, veoma trendi ove sezone, čini je odličnim modelom za različite prilike. Možete je nositi uz upasanu košulju ili sečeni top i pridružiti joj oversized teksas jaknu. Prikladna je kako za izlaske tako i za opušteniju fashion varijantu.

Foto: Zara

KAO RAJSKA BAŠTA

Stari dobri A kroj sa lastišem oko struka veoma je jednostavan za nošenje. Ono što ovoj suknji daje posebnu draž jeste živopisan print koji ne samo da se ističe već daje mogućnost kombinovanja sa mnoštvom boja. Ona odlično izgleda u kombinaciji sa belom ili teksas košuljom, pastelno plavim ili žutim topom, uz patike, sandale, papuče, ali i klasične salonke.

Pročitajte i…Dodelili smo nagrade za najbolju šminku i frizuru na BFW

Kliknite na sledeću stranu…

DVE DUŽINE

Suknja koja je pozadi duža, a napred kraća, pa još ima karner i pojas zaista je zvezda svake odevne kombinacije u kojoj se nađe. Gingham print je jedan od printova sezone – nije previše napadan, a taman je toliko upadljiv da bude primećen. Ovaj model se lako prilagođava svakoj prilici i ide uz sve, a zaista dolazi do izražaja ako ga uparite sa crvenim, roze ili žutim komadima.

Foto: Pinko

JASNE LINIJE

Neobična dužina, pojas koji ističe struk i kraljevsko plava boja daju posebnost ovoj suknji. Kao stvorena je za kombnovanje sa rolkama i uskim topovima, veoma pogodna za poslovnu vatijantu, ali kod žena nižeg rasta zahteva visoke potpetice. Ova boja sjajno se kombinuje sa narandžastom, žutom i pastelno plavom.

Foto: Mango

RAZIGRANI PLISE

Ukoliko vam je plise zaista prirastao za srce dajte mu malo živosti i učinite ga zaista posebnim tako što ćete birati model sa upadljivim printom. Mnoštvo boja uz koje se slaže kao i mogućnost nošenja kako u opuštenim tako i u formalnijim prilikama jesu osobine koje ovu suknju čine jednim od favorita sezone. Odlično izgleda u kombinaciji sa končanim pletivom jarkih boja.

Foto: Lindex