Modna scena tokom leta i proleća donosi – cvetni print svuda i na svemu (foto)

Vesele modne kombinacije i cvetni print

by | 2 aprila, 2020
cvetni print moda

Igrajte se svog modnog stiliste i osmislite kombinacije koje ćete nositi čim se život bude vratio u normalu. Modni stručnjaci savetuju – cvetni print, svuda!

Iako smo ovih dana zatočeni u svojim malim kavezima, zvanim „dom“, uz slogan #ostanikodkuce zbog pandemije korona virusa sa kojim vodi borbu ceo svet, to ne znači da ne treba da se bavimo i radujemo lepim danima koji nas čekaju kada izađemo iz četiri zida sobe.

Šoping savet: Odabir ovakve suknje rešiće vam dilemu baš u onim danima kada ne znate šta da obučete

Zato se mi danas bavimo lepim temama, a odakle bolje da počnemo nego od mode i modnih trendova koje jedva čekamo da prošetamo ulicom, gradom, na nekom putovanju…

Iako smo već pisali o haljinam sa cvetnim dezenom (pročitaj OVDE) svetski modni kreatori sada na scenu vraćaju floralni print svih oblika, boja i dimenzija koji ćemo moći da vidimo svuda, od cipela do popularnih rajfova za kosu. Posebno će biti aktuelni 3D cvetovi.

Influenserke preporučuju: Koji je to modni trend nastao u izolaciji (foto)

Nije ni čudo što je floralni print uvek prisutan u kolekcijama za proleće i leto, jer iz uspavane zime i tamnih tonova, sve se budi pa i naša „modna priča“. Mada, uglavnom kada pomislimo na cvetni dezen u glavi zamišljamo neku romatičnu modnu kombinaciju, trendseterke su mislile i na one koji više vole alternativne stilove pa tako ovaj print možemo videti i u kombinaciji sa grandž stilom npr. Tome u prilog ide i što floralni dezen rado biraju i influenserke koje nikako ne spadaju u one mejnstrim.

Povratak džinsa koji je obeležio jednu epohu, obožavaćete ih

Zato, nemojte se libiti da osmislite neke kominacije „sa cvećem“ koje ćete rado izneti već prvih dana kada budemo izašli iz izolacije. Haljine, pantalone, majice, pa čak i aksesoari neka budu u floralnom dezenu.

Pogledajte kako su neke trendesterke iskombinovale svoje omiljene cvetne komade:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nicolealyseee) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inspi by loan (@inspi.by.loan) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOMANISTAN (@womanistan) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@hannahallinson) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@mamasfashionplate) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Gettyimages