Nadmetanje za Skarlet Johanson

by | oktobar 16, 2011

Nedavni raskid veze i prilična razlika u godinama očigledno ne predstavljaju problem članu „Roling stonsa“ Roniju Vudsu da javno izrazi simpatije prema Skarlet Johanson. Roker se na dobrotvornoj aukciji nadmetao sa biznismenom Dejvidom Tangom za sastanak sa seksepilnom glumicom. Pobednika nije bilo pa će Skarlet morati da izađe sa obojicom.

Član „Roling stonsa" Roni Vuds, koji je prošle nedelje raskinuo dvogodišnju vezu, vratio se „u sedlo", i na dobrotvornoj aukciji kupio izlazak sa glumicom Skarlet Johanson.
Šezdesetčetvorogodišnji muzičar se na aukciji nadmetao sa biznismenom Dejvidom Tangom, a na kraju su odlučili da „podele" Skalet i doniraju po 13.000 funti.
Njih dvojica će izaći sa 26-godišnjom glumicom na večeru „u troje", koja je na dobrotvornoj aukciji uspela da prikupi najviše novca za borbu protiv raka dojke.
Od ponuda na humanitarnoj manifestaciji među najinteresantnijim su bili časovi gitare Ronija Vuda za 20.000 funti, teniski čas sa Borisom Bekerom, kuvarski čas sa Gvinet Paltrou i statiranje u filmu Gaja Ričija. Organizatori su prilično zadovoljni jer je prikupljeno 140.000 funti.

 

Tagovi: