Najlepša prosidba: Holi Valens zaprošena uz baklje

by | decembar 24, 2011

Australijska glumica, pevačica i model Holi Valens jučerašnji dan nazvala je najlepšim danom u njenom životu, pišu američki mediji. 28-godišnja Holi stavila je na svoj Tviter profil fotografiju romantične prosidbe na Mauricijusu koju joj je pripremio njen dečko, trgovac nekretninama i multimilioner Nik Kendi. Presrećna Holi je ispod fotografije na kojoj se u pozadini vide reči „Hoćeš li se udati za mene“ na engleskom ispisane gorućim bakljama, napisala da je odgovorila „DA“ i da je ovo najsrećniji dan u njenom životu.

Glumica se inače zove Holi Rejčel Vukadinović jer je po ocu Srpkinja, iako ima australijsko i britansko državljanstvo. Holi je poznata po obradi pesme turskog pevača Tarkana „Kiss kiss“, a trenutno glumi u serijama „CSI: Miami“ i „Entourage“.

Njen 38-godišnji zaručnik Nik jedan je od najbogatijih trgovaca nekretninama u Velikoj Britaniji te njegova kompanija „Candy & Candy“ koju drži s bratom, poseduje najskuplji britanski stan. Skupocena nekretnina nalazi se u londonskom „One Hyde“ parku i košta 136 miliona funti.

Tagovi: