Kako da nosite trend leta: Najmoderniji šorts sezone – biciklističke

by | april 21, 2020
biciklističke

Biciklističke su trend broj jedan ovoga leta

Biciklističke – šorts koji je bio popularan 90-ih godina prošlog veka, ponovo je pre par sezona popularizovala rijaliti zvezda i trendseterka Kim Kardašijan, a od nedavno prihvatile su ga i ostale slebriti cice koje sada obožavaju da ih nose. Da je tako govori i činjenica da ih možemo videti na damama poput manekenke Bele Hadid, glumice Zoi Kravic (koja ih je nosila i na svom venčanju), pevačice Dženifer Lopez, a lista se nastavlja. Inače, ovaj trend poznat je i kao onaj koji je volela da nosi princeza Dajana čije modne kombinacije sa njima i danas možemo da kopiramo i budemo IN. POGLEDAJ: Ovaj modni trend sa TikTok-a „provešće“ vas kroz karantin

Ovaj šorts, provobitno osmišljen, kako samo ime kaže, za vožnju bicikle i trening, najčešće doseže negde između sredine bedara i kolena, a dubokog je struka. Poslednji modeli koji će se uskoro (nadamo se) naći u radnjma veoma su raznoliki. PROČITAJ: Modna scena tokom leta i proleća donosi – cvetni print svuda i na svemu (foto)

Biciklističke naravno odlično idu uz oversized duks i predimenzionirane patike, ali sve su popularnije u varijanti koju nam je donela sestra Kardašijan, uz elegantne cipele ili sandale na štiklu zbog čega se mogu nositi i u večernjem izlasku. POGLEDAJ: Povratak džinsa koji je obeležio jednu epohu, obožavaćete ih

Na biciklističke se danas gleda kao na zamenu za mini suknje, koja je mnogo udobnija.

Zato, pustite mašti na volju kada budete smišljali stajling sa biciklističkama jer je ovo definitivno trend broj jedan za leto 2020., tako da sa njima nećete moći da pogrešite.

Kardigan, boyfriend majica, top, košulja, sako, teksas jakna sve ovo može da bude dodatak vašeg outfit-a uz biciklističke. Uparite to sa nekom trendi obućom i sa upadljivim ili jednostavnim nakitom i nećete pogrešiti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girlfriend Collective (@girlfriend) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girlfriend Collective (@girlfriend) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girlfriend Collective (@girlfriend) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Gettyimages