Najprodavanija majica u ovom trenutku je prosto savršena. Baš ono što nam treba!

by | januar 6, 2017

U godini iza nas bilo je toliko mnogo trendova, da ih je teško sve pobrojati i izdvojiti najbolje… Ipak, u svom tom šarenilu, nešto je uspelo i da se izdvoji i postane komad za koji su sve trendseterke uvrstile u svoje ormare. Takav status dobila je i jedna sasvim obična, a ipak tako atraktivna i poželjna majica. 

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Dakle, jedan od najpopularnijih i najprodavanijih komada garderobe u svetu bila je bela majica brenda Gucci, koja u predelu grudi ima prepoznatljiv logo i pruge u zelenoj i crvenoj boji.

 

Cena ove majice je 590 dolara, a blogerke tvrde da nije precenjenea i da je zaista blago u ženskom ormaru – lako se kombinuje i svaku kombinaciju diže na viši nivo.

Pročitajte i… Upoznajte Gabrielle – novu IT tašnu iz Chanela

Kliknite na sledeću stranicu… 

Uz iscepani ili skinny džins, crna pantalone, mini ili midi suknje, plišane miniće – ova majica „leži“ uz sve što zamislite.

Uklapa se u sve stilove i varijante, i ne čudi nas zašto je baš ona bila jedan od najpopularnijih komada na Instagramu u proteklih 365 dana.

Da li biste je vi nosile? I kako? Pišite nam svoj „sud“.

Pročitajte i… Žene su birale malu crnu haljinu iz snova… I kažu da je to ova!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: