Nakinđurite stopala!

by | jun 1, 2011

Lančići sa svetlucavim kamenčićima namenjeni ulepšavanju stopala polako, ali sigurno osvajaju srca pripadnica lepšeg pola u celom svetu. Ove sezone, poput garderobe i asesoara, i nakit za stopala je jarkih nijansi.
Ukrašavanje stopala niskama raznobojnih kamenčića možda potiče iz indijske kulture, ali je sve prihvaćenije u celom svetu.
Pripadnice lepšeg pola koje imaju tu sreću da prisustvuju važnoj (ili manje važnoj) svečanosti na plaži ne propuštaju priliku da kićenju svojih prstića, risova i zglobova pristupe na isti način na koji pristupaju kada je reč o šakama.

Uz malo komplikovanije komade nakita za stopala obuća vam nije ni potrebna!
Modni poznavaoci podsećaju da to u većini slučajeva nije praktično, ali ukoliko ste planirale da provedete na plaži nekoliko sati, savršeno ćete se snaći i bosonoge.
Najčešće niska ukrasnih kamenčića ili lanac obgrli zglob i preko risa se spušta ka prstima, ali su podjednako popularni i modeli koji poput paučine prekrivaju veći deo gornjeg dela stopala.
Trend jarkih tonova ove sezone nije zaobišao ni nakit za stopala
Odabetite nijanse koje će se slagati sa vašim omiljenim bojama lakova za nokte, ali i sa garderobom, pa i kupaćim kostimima ukoliko planirate ukrašene i na kupanje.
Pri kombinovanju japanki, papuča ili sandala sa nakitom za stopala važno je voditi računa o eventualnom sudaru stilova ili različitih dezena.


 

Tagovi: