Nameštaj sa potpisom Karima Rašida

by | decembar 26, 2010

Prodajna galerija Karima Rašida čuvenog industrijskog dizajnera, „Karim Space“ otvorena je u petak 24. decembra u Beogradu.

Ova galerija je namenjena svim ljubiteljima savremenog, originalnog dizajna i inovativnih materijala i savremenog koncepta života. Moderan nameštaj i aksesoari za prijatan, veseo i udoban dom i kancelariju od sada su vam dostupni u ulici Kralja Petra u Beogradu.

„Enterijer galerije je jednostavan i predstavlja jedinstveno inspirativno iskustvo za sve koji dođu. Oko 75 odsto stvari koje se nalaze u galeriji su sa mojim potpisom, dok su ostalo komadi drugih dizajnera koje lično smatram dobrim i vrednim. Cene su povoljne, a biće i luksuznih predmeta. Plan je da u Beograd donosimo što više ekskluzivnih stvari“, izjavio je Rašid prilikom orvaranja svog prvog prodajnog objekta u Srbiji.

Karim Rašid kaže da je otvaranje ovakve galerije ideja o kojoj je godinama sanjao. Prema njegovim rečima, otvaranje jedne ovakve radnje bi moglo da predstavlja i deo renesanse dizajna u Srbiji, s obzirom na to da je u poslednjih nekoliko godina na ovim prostorima broj modernih prostora, radnji, medija i magazina znatno porastao.

„Moja je istinska želja da ljudi žive na savremeni način, da učestvuju u savremenom svetu, da se oslobode nostalgije, zastarelih rituala, kiča i besmisla. Ako je u prirodi čoveka da živi u prošlosti, onda promeniti svet znači promeniti ljudsku prirodu“, rekao je Rašid.

Izvor: Mondo

Tagovi: