Održano deveto Veče Kopaonika u Begradu: Kopaonik spreman za novu ski sezonu

by | novembar 22, 2019

Tradicionalno Veče Kopaonika održano je deveti put u Beogradu na kom su organizatori Javno preduzeće Skijališta Srbije, hoteli Gorski, Kraljevi Čardaci, Putnik i Supernova travel, zajedno sa ljubiteljima ove planine najavili početak još jedne odlične skijaške sezone. Sjajnoj atmosferi doprineo je Željko Vasić i No comment bend, a među pravim zaljubljenicima u Kopaonik našli su se Tatjana Kecman Savo Milošević, Danijela i Stefan Buzurović, Dušica Spasić, Olja Karleuša….

 

A sneg su zajedno sa nama prizivali i čuveni meteorolozi Nedeljko Todorović i Biljana Vraneš. Snežno-skijaškom događaju u sred Beograda počelo je odbrojavanje do početka skijanja. Pred nama je zagarantovanih četiri meseca najboljeg skijanja, nezaboravnog zimskog provoda, smeštaja u vrhunskim hotelima visokih kategorija odličan sadržaj i mnogobrojne manifestacije tokom cele sezone.

Pasionirani ljubitelji zimskih sportova sa nestrpljenjem očekuju početak zimske sezone na Kopaoniku, a Skijališta Srbije potpuno spremno čekaju početak skijanja. Brojne novine očekuju ljubitelje skijanja u ovom centru – nove staze na Kopaoniku proširiće kapacitete za veću udobnost skijanja, a skijaši i borderi će uživati u odličnom skijanju na svojim omiljenim lokacijama. Ski centar Kopaonik proširen je prema Vikend naselju gde je postavljen ski lift i izgrađena nova staza, a od ove zime posetiocima će na raspolaganju biti i garaža u samom centru Kopaonika sa 350 parking mesta.

U hotelu Kraljevi Čardaci zimska sezona počinje muzički uz koncert Veselih 80-tih na velikoj terasi Čardaka i uz kuvano vino na drugi dan Ski openinga. Svi gosti mogu da uživaju u paketu koji je pripremljen za Ski opening i to 4 dana, 3 noći PP, korišćenje wellness-a i ski pas za dva dana po ceni od 19950,00. U Novu godinu ulaze sa St.Louis bendom koji će zabavljati goste u najluđoj noći. Sa posebnim zadovoljstvom izdvajaju ,,Dečiju nedelju“ od 5. do 19. januara i tokom ovog perioda za decu su pripremljene posebne pogodnosti. Šestodnevni ski pass gratis je od 19.01-2.02.2020. Iz hotela poručuju da beleže rast interesovanja porodica, a ono što ih izdvaja od ponude drugih hotela je Spa zona za decu sa dva bazena i vodenim sadržajima, kao i proširena igraonica i celodnevna animacija, dok je Wellness&Spa zona namenjena za starije od 15 godina.

Hotel Putnik i ove godine spremno dočekuje svoje goste. Pored standardne ponude od 01.12. gostima je na raspolaganju i novi A la carte restoran koji svim gostima Kopaonika može ponuditi organizovan doček Nove godine. Veliki izbor internacionalih jela i vrhunskih vina samo je deo ponude novog restorana. Ove godine hotel je pripremio akciju ,,Dečija nedelja“, u dva termina 19.01-02.02. i 15.03-04.04. tokom koga deca do 12 godina mogu da borave gratis. Svi koji rezervišu u periodu od 17. do 29. decembra u mogućnosti su da ostvare popust do 20%. Hotel ima direktan izlaz na stazu Sunčana dolina 1C kao i organizovan transfer hotel – ski centar – hotel. Goste očekuju dodatni sadržaji: Wellness&Spa centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, entertainment soba, fitness centar, kongresni centar, skijašnica, parking, bankomat i drugi.

Postoje mesta čiju magiju osetite odmah i koja nam približavaju prirodu i ono što je duboko u nama. Hotel Gorski & Spa je takvo mesto. Hotel Gorski ulazi u drugu sezonu uspešnog poslovanja i ve
je našao svoje mesto u ponudi Kopaonika kao i u srcima gostiju. Pozicioniran je u centru Kopaonika i pruža mogućnost komfornog odmora za sve posetioce. Pored prijatno opremljenih soba i bogate gastronomske ponude, obezbeđene su i posebne pogodnosti za smeštaj. Deca do 12 godina starosti u hotelu borave besplatno, a za njih je kreiran i kutak za igru. Spa i wellnes centar pružaju jedinstven užitak u sauni, ali i grejanom unutrašnjem bazenu. Za Novu godinu u pripremi je program iznenađenja.

Nakon svih godina rada i druženja sa planinskom lepoticom Supernova Travel je pravi predstavnik i domaćin Kopaonika. Agencija već 12 godina uspešno posluje na tržištu, a profilisala se kao najprepoznatljiviji ski/zimski tour operater kako kod domaćih, tako i kod stranih gostiju i poslovnih partnera. U ponudi je Kopaonik primarna destinacija, a gosti pored 40 pažljivo odabranih smeštajnih objekata mogu da koriste usluge autobuskog i minibus prevoza, ski škole, rente i naravno ski pass-a. Oni posebno izdvajaju ski pakete koji su kreirani po meri savremenog gosta, uz bonus uštede gde putnici jednom rezervacijom objedinjuju sve što im je potrebno za komforan odmor na planini. Dostava ski passa je na recepciji hotela, kao i ski opreme poslednje generacije, obezbeđen je prevoz od vrata do vrata i smeštaj koji je u skladu sa visokim standardima današnjice. Oni su otišli korak dalje u realizaciji Dečijih ski kampova koji su osmišljeni u cilju promocije, sticanja i usvaršavanja znanja. Profesionalni timovi ski instruktora, pedagoga i animatora zaduženi su za školu skijanja, kreativne radionice, razvoj dece uz domaćinsku atmosferu smeštajnog objekta Zupa wellness and spa.

Iz Supernova Travel poručuju da su kod njih dominantni profesionalizam, iskustvo, preciznost, fleksibilnost, diskretnost, ali i ozbiljnost – Agencija kakvu zaslužuje svaki putnik.
Kopaonik je spreman za novu sezonu, a Vi?

Tagovi:

top