Ona je Miss Universe Crne Gore i jedno je sigurno – biće svetski model!

by | avgust 11, 2016

Novinar i producent Vesna de Vinča, tek što je završila dva važna fashion dana u Parizu u vreme Pariskog Fashion Weeka, gde je bila generalni producent Oriental fashion Show-a  i Serbia fashion Day-a, krenula je u nove poduhvate. Trenutno je na snimanju sa Majom Čukić, Miss Universe Montenegro 2015, ovoga puta u Kankunu u Meksiku.

IMG_8899 gh

„Ceo put je krenuo prelepo. Air Serbia nam je omogućila prvu klasu. Putujem mnogo, ali takvo gostoprimstvo nisam doživela ni u najjačim avio kompanijama sveta. Potom smo provele divno vreme u Njujorku družeci se sa mojim prijateljicama, velikim intelektualkama: piscem i predavačem na Prinstonu Majom Herman Sekulić, Dr Sanjom Rolović, psihoanalitičarkom i predavačem na Kolumbiji, Dr Ksenijom Pavlović koja predaje na Jejlu, te nekadašnjim misterom Srbije koji je sada uspešni biznismen, Stevanom Tasićem… Obišle smo i MOMU – muzej moderne umetnosti. Onda smo se otisnuli za Kankun“, predočila je Vesna de Vinča.

Ova dama tvrdi da će mlada Maja Čukić nesumnjivo postati svetski model.

„Trenutno snimamo dva editorijala u prelepom ambijentu rivijere Kankuna u Meksiku. Katya Tsyganova, fotograf iz Los Anđelesa koja je nedavno snimala i Miss Universe Oliviju Kulpo angažovana je od produkcije MAXHD da sa Majom napravi fotografije za svoja dva klijenta Summer Clothes Brand i Nina Couture, koje će potom biti objavljene na njihovim web stranicama i e-magazinima“, dodala je ona.

Snimanje je obavljeno na nekoliko lokacija magične plaže Laguna Beach u okviru Grand Fiesta Americana risorta, kao i u studiju, u saradnji sa timom hotela Grand Fiesta Americana i izuzetnom Ericom Mitzunagom.. Naravno, centar civilizacije Maja – Ćićen Icu, nije se mogao preskočiti.

Pogledajte izuzetan ambijent, kao i fotografije, za sada radne!

 

Tagovi: