Paparaci izabrali najdosadniju ženu na svetu

by | avgust 8, 2011

Ovu nimalo laskavu titulu holivudski paparaci su dodelili Šeril Kol jer svaki dan radi jedno te isto pa njene fotografije "nisu na ceni".
Pevačica već mesec dana boravi u hotelu "Sunset Marquis" u Holivudu, gde navodno priprema treći studijski album, pošto se u podrumu hotela nalazi studio koji su ranije koristili Džastin Timberlejk, Bono Voks i Robi Vilijams.

Šeril se u hotel uselila nedugo nakon raskida sa fudbalerom Ešlijem i nije bila previše aktivna u javnosti pa su fotoreporteri odlučili da je "nagrade".

"Ovo je gubljenje vremena. Ona nikad ništa ne radi. Samo ide u teretanu, leži pored bazena i radi. Ona je najdosadnija žena u svetu. Njene fotografije ništa ne vrede", smatraju fotoreporteri koji slavne prate u stopu.

Neimenovani izvor iz hotela je za strane medije rekao da je od svih slavnih ličnosti koji su odseli u hotelu, Kolova najviše opsednuta privatnošću.

"Uglavnom naručuje hranu – ovsenu kašu, voće i salate, preko rum-servisa, a pošto daje visoke napojnice, zaposleni se svađaju ko će je uslužiti. Na bazenu je uvek zamotana u peškir i sa velikim tamnim naočarima, da dosadana je", potvrdio je i neminovani radnik hotela.

 

 

Tagovi: