Pet načina kako da se obučete sa stilom u hladnim danima

by | decembar 16, 2011

U ovim hladnim zimskim danima najvažnije je da se obučemo što toplije, pa obraćamo pažnju na udobnost i toplinu, a ne na estetiku. Kako da izgledate trendi čak i u zimskim mesecima?

Dizajner Majkl Kors, otkriva nekoliko trikova koji će nam omogućiti da u prohladnim zimskim danima izgledamo što bolje.

1. Ako je jako hladno, svakako isprobajte duži kaput od uobičajenog. Najbolji su oni strukirani, koji će dodatno da istaknu vašu liniju, dok istovremeno štite od hladnoće. Dugi kaput nemojte zaboraviti da uskladite s čizmama s visokom petom.

2. Ako vam hronično nedostaje boje, obucite žarkocrvenu jaknu ili kaput, koji će biti sjajna alternativa uobičajenoj crnoj boji. Ova boja pristaje svim tonovima lica i svakako uveseljava tmurne dane. Ovakav kaput kombinujte s neutralnim tonovima, ali svakako se klonite bele. Osim ako ne želite da izgledate kao pomoćnica Deda Mraza.

3. Ako vam trebaju šal i kapa, pronađite pletene komade, koji će dati teksturu apsolutno svemu, od kožne jakne do strukirane perjane jakne. Kape i šalove nikako nemojte da kombinujete s veoma dugim kaputom jer ćete, najjednostavnije rečeno, izgledati neprivlačno.

4. Ako volite da nosite čizme, ne zaboravite da je koža s krznom udoban, opušteni klasik, a uz takav komad možete da se pretvarate kako ste se upravo vratili sa skijanja. Međutim, krznene čizme nikako nemojte da kombinijete s kratkom, uskom haljinom.

5. Ako volite da budete zabundani od glave do pete, odaberite kaput ili jaknu u neutralnoj sivoj boji ili u snažnim primarnim bojama. Lagana i topla, odeća biće vam najdraža u hladnim danima. Nemojte da vas zavaraju komadi u beloj ili pastelnim bojama. Ciljate na sofisticiran izgled, nikako ne onaj koji vrišti: briga me kako izgledam sve dok mi je toplo.

Tagovi: