Pet pravila odevanja koje treba da upamtite!

by | januar 12, 2012

Ako vam nešto ne stoji nemojte to da forsirate, takođe treba da vodite računa o detaljima, jer oni vam mnogo mogu pokvariti utisak. Evo nekoliko pravila koja treba da upamtite ukoliko želite u svakom momentu da izgledate savršeno.

Zlatno pravilo br. 1

Grudnjak prave veličine može da otkloni mnoštvo modnih grešaka. Odvojite vreme da odabderete veš koji vam zaista pristaje u prodavnici – to vas ništa ne košta a odmah će učiniti da izgledate bolje.

Zlatno pravilo br. 2

Izgradite dobar izgled počevši iznutra. Zahvaljujući novim tehnologijama i materijalima, steznici su efikasniji i udobniji nego ikada.

Zlatno pravilo br. 3

Tvoja majka je bila u pravu: hodaj i sedi uspravno. To će ispraviti stomačić, naslage u donjem delu leđa, podići zadnjicu (pa čak i podvaljak) brže nego što možete da uskočite u steznik.

Zlatno pravilo br. 4

Kada ste u nedoumici, izaberite odeću napravljenu od deblje tkanine i tamne boje. Žersej je možda udoban, ali pokazuje svaku neravninu i oblinu.

Zlatno pravilo br. 5

Prihvatite ideju da postoje određeni stilovi koje jednostavno ne možete da nosite – topovi bez bretela, haljine bez rukava, niski struk… Nema veze. Prigrlite krojeve koji vam laskaju, to je uvek u modi.

Tagovi: