Pitali smo Ivu Ljubinković – uz koju odeću treba nositi „oksfordice“?

by | februar 11, 2017

Oksfordice već dugo imaju svoje mesto u cipelarnicima i na stranicama fashion magazina, a činjenica da su i vrlo udobne pojačava želju da baš u njima zakoračimo u proleće. Jedina dilema je – uz šta je najbolje nositi ih? Bojeći se da ćemo napraviti pogrešan spoj, neretko igramo na sigurno. Da tako ne bi bilo i ubuduće, pozvali smo Ivu Ljubinković, koja kreira poznate ABO oksfordice, jer ko bi više znao o njima od nje.

Oksforedice i plisirana suknja

Privatna arhiva Ive Ljubinkovič

Kao statement model uklapaju se i u smelije i u konvencionalnije varijante. Savršeno idu uz skinny i boyfriend džins, plisirane suknje, haljine, sakoe, bomber jakne, kapute… Utisak je veoma dobar i kad se nose uz lepu haljinu A kroja, dužine malo ispod kolena ili duboke farmerke koje dobro stoje i višim i nižim devojkama.

Oksfordice

Privatna arhiva Ive Ljubinković

Izbor čarapa zavisi od prilike u kojoj se oksfordice nose i godišnjeg doba, ali svakako treba da prate odevnu kombinaciju. Možete odabrati zanimljive soknice ili plitke, kako bi se video zglob ukoliko se nose kraće farmerke ili suknja. Ako je hladno treba odabrati dugačke čarape u punoj boji.

Pročitaj i… Biljana Tipsarević: Kako kombinovati plišani sako? 

Tagovi: