Pletenice, narukvice i Jimmy Choo!

by | jun 29, 2009

Drage moje, odmor u Hrvatskoj je počeo, ali nije mi dugo trebalo da počnem da se dosađujem i nađem izgovor da skoknem malo do Venecije! Dobro mi je došlo i to što smo imali goste iz Londona pa smo svi zajedno otišli u „neplanirani“ šoping!
Venecija je fenomenalna, grad pun romantike i stila, svakako vam preporučujem da je posetite sa dečkom ili mužem, ali svakako da ne zaboravite svoju najbolju drugaricu – kreditnu karticu jer ćete, kao i ja, sigurno naći mali milion stvarčica koje jednostavno morate da imate..

 

 

lepota i zdravlje jimmy choo cipele visoka moda

 

A ŠTA IMA NOVO? Jimmy Choo za H&M!

Svetski modni gigant H&M počeo je novu saradnju s vrućim dizajnerskim imenom – ovoga puta radi se o ultra popularnom dizajneru cipela čije je ima postalo brend – Jimmy Choo!
Kolekcija koja će se u prodaji naći u novembru ove godine, obuhvata mušku i žensku obuću, ali i modne dodatke poput torbi.
Trenutno je u H&M prodavnicama moguće nabaviti kolekciju Matthew Williamson za H&M, a kako tendencije pokazuju, ovakve saradnje vise nisu stvar godine, već sezone. Prema svemu sudeci, H&M je danas san svakog velikog modnog imena. Odlično je to sto se svake sezone radi o drugom imenu, pa uživamo u sasvim drugačijim razradama modela. Takve kolekcije vrlo su nosive, ali s prepoznatljivim rukopisom imena koje stoji uz ono glavno – H&M. Ostaje nam da pričekamo nekoliko meseci i baš kao i mnogo puta do sada požurimo u H&M po novi par IT itema. Ovoga puta neodoljivih Jimmy Choo cipelica!

 

VRUĆE LETNJE STVARČICE
Drage moje, krajnje je vreme da iskoristite paklenu vrućinu koja nam dolazi krajem nedelje da planetu pretvorimo u zonu kratkih i vrućih pantalonica i zanimljivih modnih dodataka.
Uživajte u šarenilu boja koje vam predlažem za ovu nedelju!

 

lepota i zdravlje visoka moda

HIT FRIZURA – PLETENICE

lepota i zdravlje pletenice

 

Kada ste poslednji put ispleli pletenicu? Ako je odgovor „u 2. razredu osnovne škole“, vreme je da ponovite gradivo. I svratite kod bake na koju lekciju! Jer pletenice su definitvna hit frizura ovoga leta.

Opuštene, romantične, ženstvene, nostalgične. A pre svega praktične! Setite se samo mora i frizure. Pa ko će da fenira kosu svake veceri posle plaže? Pletenice su zato idealno rešenje, jer ih možete isplesti u riblju kost i napraviti ženstvenu punđicu (uz koju dolaze i obavezne upečatljive minđuše) ili pak ostaviti samo jednu pletenicu ispletenu uz lice, koja ce ga lepo uokviriti, a ostatak raspustiti i ostaviti baš onako prirodno, kako pada… Upravo su takva dva looka prikazali i dizajneri na modnim pistama, a prigrlile su ih i brojne poznate dame koje razne varijacije pletenica kombinuju sa svečanim toaletama.

HIT NAKIT – NARUKVICE

lepota i zdravlje narukvice

 

Stigli su vrući letni dani za koje nam trebaju lepršave haljinice, ali ništa to ne bi valjalo bez zveckajućih đinđuva! Ovog leta okitite se sa što više narukvica, različitih boja i dizajna. Mada ćete mene najčešće čuti da govorim kako je manje uvek bolje, ovoga puta pravim izuzetak i kažem – što više narukvica to bolje!


lepota i zdravlje donji ves stela makartniHIT RUBLJE – STELLA MCCARTNEY!
Za sve dame koje vole crveno i organizuju svoje gaćice po danima i to ukrašene voćem kao što su lubenica, jagoda, trešnja…stigla je nova kolekcija Stelle McCartney koja vam može koristiti kao savršen poklon!
Kolekcija se sastoji od 13 različitih linija, a svaka od njih nosi drsko i poželjno ime poput Poppy Posing, Anais Flirting, Daisy Dreaming, Sandy Stripping, Iris Sleeping, Lauren Whistle, Coco Blushing ili Eve Giggling.
Od retro modela inspirisanih 40-im godinama prošlog veka, kombinezona, grudnjaka, do ženskih bokserica i tangi, u savršenom skladu sa ženstvenošću i pravom dozom seksepila, dizajnerka je još jednom uspela da oduševi svoje modne fanove.
Bilo da radi za Chloe, Adidas ili pod vlastitom imenom – Stella McCartney se pokazala sve zanimljivijom iz sezone u sezonu. Što više, sa svojim blejzerima boje višnje, fascinantnim origami haljinama i mini-suknjama, postala je fantazija svih pravih poklonika mode.

 

 

 

 

 

STIL POZNATIH

 

Lady Gaga

Poznata Lady Gaga inače ima čudan stil, ali ova kombinacija joj paše u svakom pogledu. Izgleda opušteno ali moderno. Ona nosi haljinu Vivienne Westwood, torbu YSL, Cipele Jimmy Choo i Chanel sat.

 

lepota i zdravlje  lepota i zdravlje ledy gaga

 

Slično možete da izgledate sa mnogo manje novca. Haljina H&M – 1000 dinara, Torba H&M – 1.600 dinara, Cipele Zara – 2.700 dinara, Sat Mango – 2. 800 dinara, Naočare Mango – 1.400 dinara

 

 

Victoria Beckham

Kao i obično, Victoria uvek izgleda tip-top bez imalo truda. Crna haljina uvek pokaže ženu u najboljem izdanju, a to je nešto što Posh odlično zna i često koristi. Victoria nosi haljinu Marca Jacobsa, Cipele Christiana Louboutina , narukvicu Roberta Cavalija.

 

lepota i zdravlje viktorija bekam visoka modalepota i zdravlje

 

Naravno, uvek postoje lepe, ali jeftinije kombinacije. Evo mog predloga…
Haljina Mango – 3.300 dinara, Cipele H&M – 2.800 dinara, Narukvica H&M – 500 dinara, Minđuše & Prsten Mango – 2.400 dinara

 

 

I za kraj ću vas opet zamoliti da mi pišete na email adresu [email protected] sa pitanjima i sugestijama. Pismo koje bude proglašeno najboljim tog meseca dobiće poklon iznenađenja. Zato obavezno navedete vašu poštansku adresu. Do sledeće nedelje ostanite mi lepe i zdrave, voli vas Emina.

 

Tagovi: