Poslednje pripreme za Izbor mis univerzuma u Sao Paulu

by | avgust 30, 2011

Pripreme za veliko finale Izbora za mis univerzuma u Sao Paulu već uveliko traju, a naša predstavnica Anja Šaranović zajedno sa ostalim učesnicama iz 72 zemlje sveta uživa u obilasku Brazila. Lepa Kraljevčanka već mesec dana na svečanim prijemima i humanitarnim večerama promoviše svoju zemlju u najboljem svetlu, a najviše vremena provodi sa mis Crne Gore Nikolinom Lončar.

Anja Šaranović će se 12. septembra boriti za titulu mis univerzuma, prestižnog izbora koji se ove godine odigrava 60. put. Defile na pisti pamtiće ceo život jer će iste večeri proslaviti svoj 22. rođendan, a ostaje da vidimo hoće li imati duplo slavlje. U iščekivanju uzbudljive glamurozne večeri, naša studentkinja Pravnog fakulteta provodi vreme družeći se sa svojim koleginicama sa pet kontinenata. Prema rečima Vesne De Vinče, direktorke “Mis Yu”, naša lepotica vreme provodi obilazeći južnoameričku obalu, znamenitosti grada, a prisustvuje brojnim svečanim prijemima. Do sada su Anja i ostale lepotice imale priliku da se oprobaju u kuvanju, plesu, a jedan ceo dan bio je rezervisan za obilazak ergele i jahanje.

Pored opuštanja, kako piše "Blic" devojke vredno rade sa profesionalnim frizerima, šminkerima i koreografima da bi u velikom finalu, koje će pratiti milioni gledalaca širom sveta, zablistale u najboljem svetlu.

Inače, glasanje za pobednicu je već počelo, a prvi put svoje glasove može da da i publika i to slanjem mejla na oficijelni sajt takmičenja.

Prema broju glasova na internetu trenuto vodi Šemsi Supsup, predstavnica Filipina, koja je osvojila 25,8 odsto glasova. Na drugom mestu je Vivijana Ortiz iz Portorika koja trenutno ima 12,2 odsto glasova, dok su iza njih Džoj En Bisket iz St. Lucije, Nadin Aleksandra predstavnica Indonezije i Karin Ontiveros iz Meksika.
Izvor: Blic

Foto: ATP

Tagovi: