Princ Hari ima novu devojku

by | jun 29, 2011

Hari i Florens su dugogodišnji prijatelji, a ona je poznata po dvogodišnjoj vezi sa vozačem formule jedan, Džejsonom Batonom sa kojim je raskinula 2008.
Hari i Florens su se spojili nedavno, nakon što je Princ definitivno okončao svaku vezu sa Čelzi Dejvi. Navodno su se proteklih meseci viđali u njenoj vili vrednoj 2,5 miliona funti. – Rano je govoriti o svemu, ali Hari i Florens su par. Ona je zabavna, plava i dobro izgleda. Hariju se zaista dopada – ispričao je izvor blizak princu. 

Međutim, novinari su juče pitali Florens da li je u vezi sa Harijem, a ona je samo rekla da "tu nema šta mnogo da se komentariše".   Florens je poznatija po nadimku "Flee", i ćerka je uspešnog trgovca vina. Potomak je sedmog grofa od Kardigana koji je bio zadužen za lake brigade.  
Florens ima diplomu iz istorije umetnosti Bristol univerziteta, a modelingom je počela da se bavi sa 15 godina kao model "Topšopa". Interesuje je i glumačka scena pa je tako pre dve godine glumila u bolivudskom ostvarenju "Love Aaj Kal". 

Nakon veze sa Džensonom Batonom, Florens su povezivali i sa Ianom Raselom i Havijerom Sent Džordžom.  Hari, koji je ozbiljnu vezu sa Čelzi okončao 2009. nakon čega su se "razvlačili" godinama prošle nedelje je prokomentarisao ljubavni status: – Imam puno posla pa su izlaženje i gledanje televizije poslednje stvari o kojima razmišljam. Sto odsto sam slobodan.

 

Tagovi: