Romantika u Portugalu: Kristijano Ronaldo ženi Irinu Šajk

by | septembar 22, 2011

Čini se da je večni plejboj, Kristijano Ronaldo pronašao ljubav svog života. Naime, popularni fudbaler iduće godine pred oltar će odvesti svoju devojku, Irinu Šajk.
Samo 11 dana nakon finala Evropskog fudbalskog prvenstva, 12. jula 2012. godine, Kristijano Ronaldo i Irina Šajk izreći će sudbonosno da.

Kako za strane medije tvrdi prijatelj blizak Ronaldovoj porodici, fudbalerska zvezda Real Madrida i ruska lepotica zareći će se na večnu ljubav na romantičnom ostrvu Porto Santo u Portugalu.

‘Želeli su se oni i ranije da se venčaju, ali su ipak hteli da pričekaju da barem godinu dana budu u vezi’, rekao je izvor blizak Ronaldu za jedan portugalski list.

U februaru ove godine, Irina je fotografisana s velikim dijamantskim prstenom na ruci. Kristijano je upoznao Irinu na snimanju kampanje za „Armani“ pre godinu i pol dana, a ubrzo su postali par. Šajkova je uz njega ostala i kada je iznenada, s anonimnom devojkom, dobio sina. Podnela je sva medijska nagađanja o misterioznoj ženi, te ostala uz fudbalera i njegovog sina. Ronaldo ju je zaprosio na Dan zaljubljenih, 14. februara.

 

Tagovi: