Sajam venčanja: Prva kolekcija venčanica Kristine Bekvalac

by | novembar 26, 2014

Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u organizaciji magazina Reci Da.

Tema ovogodišnjeg izložbenog salona je susret modernog i tradicije, sa ciljem implementacije stare vrednosti u elemente savremenog, stajliš venčanja. Uz mnoštvo autentičnih i kvalitetnih izlagača Belgrade Wedding Show priprema i zanimljiv propratni program.

Među izlagačima nalaze se i mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić i ostali kreatori i brendovi koji neguju svoj prepoznatljiv stil.

Kristina Bekvalac

Ranije sam kreirala tek poneku venčanicu, po porudžbini, a onda sam rešila da dizajniram celu kolekciju i nazvala sam je Different Bride. Baš tako, ja mladu vidim drugačiju i van uobičajenih klišea, pa su i venčane haljine koje će se naći u toj kolekciji potpuno različite od onoga na šta su ljudi uglavnom navikli kada je reč o kreacijama za dan koji je najvažniji u životu svake žene. Different Bride kolekcija će biti premijerno predstavljena na predstojećem Belgrade Wedding Showu“, kaže Kristina Bekvalac.

Kolekcija Different Bride  Kristine Bekvalac

Modni dizajner Predrag Đuknić predstaviće svoju kolekciju haljina za venčanje koje odišu prefinjenim glamurom visoke elegancije: „Pored bele boje koristio sam i nežnu nijansu vanile. Poseban akcenat je na ručno rađenim pojasevima u svetlo plavoj i roze nijansi koje daju poseban pečat ovoj kolekciji. Nešto što će posebno biti izdvojeno jesu glamurozne haljine sa pravim ohridskim biserima“.

Kolekcija Predraga Djuknica

Tagovi: