Savršeni krojevi za doček Nove godine!

by | decembar 29, 2011

Pobrinite se da za Novu godinu izgledate što je moguće bolje, oslanjajući se pritom na poslednje modne trendove. Haljine su definitivno must-have kada je reč o službenim prilikama, pa uz ovaj kratki pregled izaberite onu koja vam najviše odgovara.

Ne trebate izgovor da biste svoju garderobu upotpunili glamuroznijim komadima odeće, ali ako ipak osetite potrebu za tim, tada je Nova godina definitivno prilika. Tada na sebi želite imati najbolju odevnu kombinaciju, jer prava kombinacija može da napravi ogromnu razliku u vašem izgledu i da vas prikaže u najboljem mogućem svetlu.

Poslednja ‘generacija’ haljina za zabave dolazi u širokoj paleti oblika, krojeva i stilova, koje pristaju ženama drugačijih oblika tela i različitih karaktera. Najbolje haljine za doček Nove godine su one u kojima se osećate sjajno, ali koje su istovremeno u korak s poslednjim modnim trendovima. S ovim na umu, ne preostaje ništa drugo nego da se bacimo na pregled onoga što bi vam moglo pristajati kao saliveno.

1. Koktel haljine sa šljokicama

Haljine obogaćene šljokicama i ove su godine veoma popularne, jer odišu glamurom, a najbolja stvar kod šljokica je ta da vas definitivno izdvajaju iz gomile, uprkos tome što je kroj haljine ostao jednostavan.

Haljine koje su pretrpane šljokicama ili one koje su ukrašene kamenčićima jako su popularne u različitom dizajnu, što opet znači da biste bez problema trebale pronaći onaj koji odgovara vašem karakteru. Kraljevsko plava, crna, zlatna, bijela, kao i ljubičasta, crvena i bež boja veoma su popularne kada je u pitanju doček Nove godine.

2. Haljina preko jednog ramena

Stil haljine preko jednog ramena savršena je opcija za žene s lepim ramenima, koje žele da pokažu malo kože, ali opet ne previše i nikako ne neukusno. Bilo da je reč o dugoj ili kratkoj, haljina preko jednog ramena stavlja naglasak na gornji deo tela.

3. Haljine geometrijskih oblika

Ovaj stil haljine savršena je opcija za one kojima je primarni cilj pokazati svoje savršeno isklesano telo. Strogo struktuisana haljina pripija se uz ženstvene obline na telu, što donosi ogromnu pažnju osoba u čijem ste društvu. Izaberite onu haljinu koja nije previše kratka kako ne biste otkrili i više od onog što vam je bila namera.

4. Koktel haljine A kroja

Haljine s A krojem definitivno pristaju različitim oblicima tela, pa ako želite da izgledate zaista prekrasno, ova haljina može biti savršena opcija za vas. Ovakve su haljine osmišljene da bi naglasile struk na veoma elegantan način, što je klasični izgled primeren svakoj prilici. Još jedan plus kod ovakvog stila haljine je udobnost, jer nije u potpunosti obavijena oko vašeg tela, pa vam daje ‘prostora za disanje’.

5. Vintage haljine

Ovo je definitivno odlična haljina koju svakako treba da uzemete u obzir, jer se vintage vratio na velika vrata. Bilo da preferirate one u stilu 1920-ih s upečatljivim resicama koje se ljeskaju pri svakom vašem pokretu ili one u stilu osamdesetih koje ističu vaše obline, zasigurno ćete se osećati predivno.

6. Maksi haljine

Maksi haljine od šifona izgledaju predivno i u sebi nose određenu dozu romantike, koja naglašava ženstvenost i stil. Ako volite dugačke, lepršave materijale nikako se nemojte dvoumiti da isprobate ovakav stil haljine.

Tagovi: