Categories U trendu

Schwarzkopf Professional Srbija predstavio revolucionarnu BC Fibre Clinix liniju za negu kose

Schwarzkopf Professional Srbija, jedan od vodećih svetskih brandova za negu kose, prvi put je u Beogradu, u jedinstvenom ambijentu ekskluzivnog modnog salona ‚‚Odiva”, predstavio i lansirao najnoviju, revolucionarnu BC Fibre Clinix liniju za negu kose.

BC Fiber Clinix je najnoviji revolucionarni, hiperpersonalizovani tretman za negu kose, koji ima najsnažniju moć obnavljanja do sada. Ovaj profesionalni tretman vraća kosu u savršeno zdravo, prirodno, devičansko stanje. BC Fiber Clinix predstavlja novu i ekskluzivnu salonsku uslugu. Deset godina istraživanja, četiri doktorska rada i 4 patenta bila su potrebna da se dođe do ove revolucionarne inovacije i tehnologije. BC Fiber Clinix sačinjen je od premijum sastojaka za negu kože, pruža najsnažniju moć obnove sa “triple bonding” tehnologijom. Unutrašnje delovanje trovalentnih jona (“triple bonding tehnologija”) kreira i stvara trodimenzionalnu mrežu unutar vlakana kose, kako bi dubinski ojačao strukturu i uklonio oštećenja i potpuno je zatvara iznutra, dok

C21 tehnologija obnavlja svih 21 lipoproteina spoljnog omotača prisutnih u kutikuli i oblaže kosu spolja. Tri najvažnije inovacije koje donosi BC Fiber Clinix su:

– do 10 puta snažniju kosu
– potpuno i savršeno rešavanje problema oštećenosti dlake i
– do 60 dana trajanja obnovljene unutrašnje i spoljašne strukture kose.

BC Fiber Clinix usluga ekskluzivno je dostupna u Schwarzkopf Professional Srbija Master partnerskim salonima od decembra. Ne propustite priliku da kosu vratite u savršeno zdravo, prirodno stanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA