Seksting pravila

by | decembar 26, 2014

Razmena seksi poruka između partnera i te kako može razbiti monotoniju u vezi, a ima i značajnu ulogu u vraćanju strasti. Naime, na osnovu studije sprovedene na 1.000 ljudi, strast na ovaj način u vezu vraća 38 odsto žena i 32 odsto muškaraca.

seksting

Seksi poruke mogu biti veoma zabavne, ali treba biti oprezan i imati meru.

Seksualna napetost

Polako nakupljanje seksualne napetosti vodi još većem užitku. Recite partneru šta sve želite da mu radite ili šta želite od njega. Možete početi rečima „Ne mogu da prestanem da mislim o tebi. Želim da osetim tvoje usne na sebi“. To će ga raspametiti i jedva će čekati da što pre dođe kući.

Tajanstvenost

U ovakvim porukama treba sačuvati dozu tajanstvenosti i ne otkriti sve na početku kako bi bolja polovina imala čemu da se raduje. Dajte mu do znanja da nosite nešto crveno i čipkasto, a ostalo prepustite njemu da razradi sam.

Fotografije

Vizuelni podražaji muškarce više uzbuđuju nego bilo koji drugi zato će partnera seksi fotografije sigurno dovesti na ivicu. Međutim, s tim treba biti oprezan. Ne preporučuje se da šaljete fotografije na kojima se vidi vaše lice jer nikad ne znate gde bi one mogle da završe. Umesto toga možete poslati fotografije seksi veša ili potpetica koje planirate da nosite u vašoj igrici zavođenja.

Napišite mu kako vas izluđuje

Kod sekstinga je važna i povratna informacija. Zato ako partneru šaljete vruće poruke, odgovorite u istom tonu, tvrde seksualni terapeuti. Možete mu napisati kako vas izluđuje, da jedva čekate da ga vidite ili da više ne možete da čekate.

Izvor: 021
Foto: freedigitaphotos.net, patrisyu

Tagovi: