SLAVNI pevač drogirao i silovao ćerku godinama!

by | septembar 24, 2009

Mekenzi Filips, ćerka pevača grupe „The Mamas And The Papas“ Džona Filipsa, u svojoj knjizi otkriva mračne porodične tajne. Ona tvrdi da ju je vlastiti otac drogirao i silovao još od njene 19. godine, a njihov incestuozni odnos potrajao je gotovo celu deceniju!


Veče pre mog venčanja pojavio se moj otac spreman da sve zaustavi. Popila sam gomilu tableta, a tata je uzeo gomilu koječega. Na kraju sam se onesvestila na tatinom krevetu. Moj otac nije bio čovek koji je poznavao granice. Bio je pun ljubavi i bolestan od stalnog drogiranja. Te sam se noći probudila omamljena i shvatila da imam seksualni odnos s vlastitim ocem. Je li se to i pre događalo? Ne znam. Sve što znam je da sam tad prvi put bila svesna toga„, otkrila je Mekenzi koja je u to vreme bila zvezda u TV serijama.


Filips je bio oženjen trećom ženom, kad je započeo incestuozni odnos sa ćerkom. „Jedne noći mi je rekao da ima zemalja u kojima je to normalno, kao što je Fidži„, kaže Mekenzi koja je nakon nekog vremena dobrovoljno stupala u seksualne odnose s ocem. Danas pak svog oca, koji je umro pre osam godina, brani. „Nemojte da mrzite mog oca„, poručila je na promociji knjige.

 

Tagovi: