Srpski atletičari U NOVOM RUHU

by | decembar 23, 2009


Svi atletski srpski reprezentativci će nastupati na velikim takmičenjima u novoj opremi brenda „Nike“! Naime, predsednik Atleskog Saveza Srbije, Veselin Jevrosimović potpisao je Ugovor sa generalnim direktorom „Delta Sport Grupe“ Goranom S. Karićem, o sponzorstvu Saveza za naredne dve godine.

 

Nike


Jevrosimović je istakao da potpisivanjem ovog ugovora atletika u Srbiji se vraća na stare staze uspeha.
– Ovim ugovorom obezbedili smo najbolju opremu za naše atletičare, onu istu koju nose slavna imena poput Pole Retklif i ostalih. Nadamo se da će se ova prednost videti i u rezultatima i da će nam doneti dobru karmu, jer kako kažu u Najkiju najbolji uvek idu uz najbolje – izjavio je Veselin Jevrosimović.

 

Goran S. Karić je izrazio posebno zadovoljstvo što je ugovor potpisan u godini kada je naša kraljica sportova beležila sjajne rezultate.
– Izuzetno mi je drago što ispred kompanije „Delta Sport Grupa“ imam tu čast da potpišem ugovor o sponzorstvu sa Atletskim savezom Srbije. Potpisivanjem ovog ugovora Nike se vraća svojim korenima, jer je kao kompanija svoj razvoj započela kao proizvođač atletske opreme – rekao je Goran S. Karić.

 

Karic i Jevrosimovic

 

Potpisivanju ugovora je prisustvovala i ministarka sporta Snežana Samardžić Marković.
– Jako sam zadovoljna evropskim i svetskim izgledom atletske nacionalne opreme. Drago mi je što jedna ozbiljna kompanija kao što je „Delta Sport Grup“ sa brendom NIKE, podržava atletski savez Srbije, ovo doživljavam kao dugoročnu investiciju i pozdravljam društvenu odgovornost ove kompanije, jer ovo predstvlja ulaganje u budućnost srpske atletike – izjavila je ministarka.

 

Prisustvovao je veliki broj atletskih velikana poput Franje Mihalića, Nenada Stekića, Vlade Milića, Dragana Zdravkovića, kao i brojni gosti, treneri i reprezentativaci, atletski radnici. Na konferenciji su prisustvovali i atletičari Mila Andrić, Sonja Stolić, Tatjana Jelača, Jelena Jotanović, Nemanja Cerovac i Mirko Petrović, koji su svim prisutnima predstavili trenerke i atletske dresove u kojima će na međunarodnim takmičenjima branite boje naše zemlje, i nadamo osvajati veliki broj odličja.

Tagovi: