Šta to ove moćne dame poručuju: Kim, Naomi i Šer rade sve što „dobre devojke ne rade“ (video)

by | mart 9, 2020

Neobičan poznati trio – Kim, Naomi i Šer na koji ne možete da ostanete ravnodušni sve i da se potrudite, vraća nam dah prošlosti i to u crno belom formatu. Seksi, opako, dramatično, samo su neki od epiteta kojima bismo opisali film u kome učestvuju

U novom kratkom filmu modnog magazina CR Fashion Book, pod nazivom Bang rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39), manekenka Naomi Kembel (49) i pevačica Šer (73) našle su se u ulogama opasnih, seksi bajkerki i rade sve što „dobre devojke“ ne rade dok stavljaju akcenat na uzbudljivu modu šezdesetih.

Sada i vi možete nositi sandale Keri Bredšo: Sara Džesika Parker izbacila novu kolekciju cipela, za jednim modelom žene su poludele (foto)

– Dobre devojke nikad ne pokazuju svoje obline, kaže moja mama; i ne rade stvari koje su stvorene za muškarce. Pa, ove devojke su onda sigurno jako loše. One nisu kao kiša, lake i nežne, one su kao oluja. One vole da njihovo piće bude žestoko, a njihov čaj jako sladak. One ne vole roze boju i ne plaše se borbe – izgovara narator u pomenutom filmu dok gledamo kako poznate dive njišu kukovima i zavode nas preko ekrana utegnute u retro kožna modna izdanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cher) on

Pored toga što su modni stručnjaci film “Bang” doživeli kao povratak senzibiliteta šezdesetih sve poznate cice dale su i intervju u kojem su “opravdala” svoje mesto u ovoj moćnoj ekipi.

Supruga repera Kanijea Vesta je govorila o svom angažmanu oko reforme krivičnog pravosuđa u SAD-u.

Ne moraju da budu romatične: Čipkaste bluze biće vaš omiljeni odabir ove sezone

– Osećam da imam dužnost prema sebi i svojoj deci, više nego prema javnosti. Odgajam četvoro crne dece u ovom društvu, a naš sistem je veoma diskriminatoran prema tamnoputim ljudima. Želim da uradim što više da im olakšam život. Nisam znala puno o tome kako sistem funkcioniše, ali kad sam počela da kopam i kada sam shvatila koliko toga nije u redu, jednostavno nisam mogla da stanem – ispričala je Kim dok je Šer je pričala o istrajnosti i godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CR Fashion Book (@crfashionbook) on

– Došla sam u ove godine, a nekako sam i dalje slavna… To je zaista nešto posebno. Znam da i dalje činim ljude srećnim i to je moj dar – rekla je Šer.

Naomi je pričala o svom “vozi ili umri” stavu.

– Nisam osoba koja će nestati kad neko padne. Tad sam najviše prisutna. I to znaju svi oko mene – objasnila je kontroverzna manekenka.

Kako izgleda video ovih moćnih žena, pogledajte na sledećoj strani:

Foto: YouTube/Printscreen