„Štreberke“ su u modi!

by | jun 18, 2011

Nekada zaštitni znak bubalica u prvim klupama, danas omiljeni modni detalj poznatih faca – naočare sa debelim ramom ušunjale su se na svetsku modnu scenu i nameravaju tu i da ostanu.
Zvuči neverovatno da je detalj zbog kojeg su nekada pojedinci koji su ga nosili nazivani „četvorookim" postao toliki hit među poznatim facama. Međutim, tako je.

Do skoro naočare rezervisane samo za „štrebere u prvim klupama", danas sa ponosom nose holivudske dive i njihove jače polovine, čak i na crvenom tepihu.

Tako se glumica En Hatavej pojavila na premijeri animiranog filma Rio sa naočarima sa debelim ramom i – pobrala isključivo pozitivne kritike!
Verovatno najsimpatičniji „štreberski par" su Demi Mur i Ašton Kučer, koji su bili toliko oduševljeni ovim modnim detaljem da su istog momenta fotografiju podelili sa obožavateljima preko Tvitera.
Simpatična pevačica Kejti Peri prihvatila je novi trend u svom stilu – opredelila se za mačkast oblik rama koji joj savršeno pristaje.
Na novu modu nisu ostale imune ni Leona Luis, Dženifer Lopez i Madona, kao ni opasni šarmeri – Džastin Timberlejk i Džej-Zi.
I to nije sve – naočare „a la Klark Kent ili Rip Kirbi", sve češće se mogu videti na ulicama, jer je publika oduševljeno prihvatila novi modni krik svojih idola.
Možda će sada i oni koji iz zdravstvenih razloga nose ovakve naočare postati moderni i popularni!


 

Tagovi: