Svađa Oktomame i zvezde „Trećeg kamena od Sunca“

by | 10 jula, 2011

Poznata majka osmorki Nađa Sulejman, koju su mediji prozvali Oktomama, i glumica Kristen Džonston, koja je imala zapaženu ulogu u seriji "Treći kamen od Sunca", posvađale su se u avionu koji je trebalo da poleti iz Njujorka za Los Anđeles. Povod za svađu je bila buka koju su pravila Nađina deca.

 

Predstavnici Oktomame su izjavili za kanal "E" da je rasprava počela pre uzletanja, kada je Kristen iznervirana došla do mesta gde je Nađa sedela sa svojih osmoro dvogodišnjaka i zamolila je da ućutka decu, na šta je ona odgovorila: "Kako misliš da ućutkam osmoro dece od dve godine?" Na to je glumica uzvratila: "Potraži pomoć!", pa je Oktomama viknula: "Zašto ti ne rodiš bebu i ne nabaviš život?!" Na kraju je Kristen izašla iz aviona i sačekala drugi let za Los Anđeles.

 

Predstavnici Oktomame su osudili reakciju glumice, objasnivši: "Nije lako putovati ni sa jednim dvogodišnjakom, a posebno je teško kada ih ima osmoro. Učinila je najviše što je mogla."

 

Majka osmorki je nedavno izjavila da nije očekivala da će joj biti toliko teško i da bi volela da nikad nije rodila decu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.