Trikovi: Zamotajte božićni poklon na moderan način

by | decembar 19, 2011

Dok su neki od vas većinu poklona već nabavili, mnoge tek čeka obilazak prodavnica i smišljanje originalnih poklona. Za vas koji ste se već pobrinuli za božićne darove donosimo nekoliko zgodnih ideja kako da ih zamotate.

Ako ste i sami jedna od onih duša koju neverovatno veseli otvaranje poklona i volite da se igrate zamotavanja – ovi kratki tutorijali su baš za vas!Svi uvek vole da vide šarene poklone ukrašene mašnicama, šljokicama i zamotane u šarene papire.

Prvi predlog je da poklon omotate u klasičan bež papir i tek nakon zamotavanja krenete da ga ukrašavate. U prodavnicama sa materijalima pronaći ćete šarene trake, kao i elegantne trake od čipke i baršuna. Poklon zavežite sa puno šarenih trakica i razveselite dragu osobu šarenim paketićem

Poklon uvek možete da zamotate u neki zgodan papir i da ga naknadno ukrasite mašnama i trakama u zlatnoj i srebrnoj boji koje će dati elegantan prizvuk. Jedna od ideja je da napravite veliku mašnu od ukrasnih traka, a druga je da uz samu mašnu poklon dodatno okitite belim perjem.


Za kraj ostala je kombinacija perja i šarenih traka – simpatičan omot koji će obožavati bohemske princeze.

Razveselite dragu osobu!

Tagovi: