Upotpunite prolećnu kombinaciju zanimljivim kardiganom

by | april 22, 2015

Jedva smo čekali da iz ormana izvadimo zimsku garderobu i zamenimo je letnjom, ali još uvek nije toliko toplo da možemo da nosimo haljine.

Rešenje za prohladna jutra i večeri su kardigani. Greju nam ruke, idu uz telo, a opet ne pokrivaju odevnu kombinaciju za koju smo se tog dana odlučili.

Beli kardigan sa neobičnim džepovima možete iskombinovati uz običnu belu majicu i farmerke. Kombinaciju upotpunite torbom crne ili neke druge boje.

pull and bear

Bledonarandžasta boja prava je prolećna. Kardigan u toj boji sa ¾ rukavima i neobično sečen napred učiniće vašu kombinaciju atraktivnom.

zara

Kardigan dužine do pola butine lak je za kombinovanje i savršeno pristaje. Za sve urbane devojke.

h&m

Ako želite da budete primećene ovo je pravi izbor za vas. Jarka boja kardigana sa jednostavnom belom majicom i pantalonama privući će pažnju.

bershka

Ovakav sivi kardigan jednostavan je za nošenje. Dužina do kolena odgovaraće prilikama kada nije dovoljno hladno za kaput niti dovoljno vruće da možete bez njega.

topshop

Kardigan dugih rukava sa zanimljivim vodopadnim prednjim delom i resama, učiniće da se osećate veoma samouvereno dok ga nosite.

Superdry

Pomalo sedamdesete, kardigan sa ¾ rukavima boje senfa.

HandM Wide Cardigan

Nalik na kimono, višenamenski kardigan zapao nam je za oko, a sigurno će i vama.

Next

Foto: PR

Autor: Jovana Jovović

Tagovi: