Vintage model – džins za sva vremena

Džins je već odavno postao sastavni deo života svih nas. Farmerke čine osnovu naših garderobera, pre svega kada su u pitanju svakodnevne odevne kombinacije. Sve ovo su razlozi da nam džins trendovi budu veoma važni.

Foto: Levi’s

Poslednju dekadu definitivno su obeležili uski modeli koji su najpre imali spušten struk. Nakon mnogo varijacija na temu u modu se vratio retro stil. Takozvani vintage modeli sa visokim strukom, u klasičnoj boji teksasa polako su zavladali svetom.

Ono što je dobro nikada ne prolazi, pa je tako i večiti klasik, Levis 501, ponovo dospeo na vrh liste velikih modnih trendova.  

Foto: Levi’s    

Nijedan komad odeće u poslednjem veku nije imao toliki uticaj na stil i kulturu odevanja kao Levi’s 501 jeans. Ono što je počelo kao izdržljiva radna odeća pre 140 godina, evoluiralo je u zaštitni znak pionira i buntovnika, rok zvezda i predsednika, atleta i vizionara, biznismena i običnog radnog naroda širom sveta. Najpoznatiji i najpoželjniji model  je pretrpeo malu izmenu. Dobio je uže nogavice, što je rezultiralo farmericama 501 Skinny, poslednjim dodatkom 501 porodice. Model je dostupan u nerastegljivoj, low stretch varijanti u nekoliko različitih pranja za nju i njega. Pored ovog uvek su tu i klasični modeli 501 Original kao i 501 CT.

Foto: Levi’s

Farmerke sa oznakom 501 ostaće bezvremeni klasik koji odiše duhom starih dobrih vremena. U novom ruhu on nam donosi nove mogućnosti, pa smo sigurni da će trajati još mnogo, mnogo decenija.

Pročitajte i… Pripazite! Ovi odevni komadi mogu da utiču na zdravlje

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje