Vlasnici „Ajfona“ imaju više ljubavnih partnera

by | avgust 15, 2010

Korisnici „Eplovog“ mobilnog telefona „Ajfona“ imaju skoro dva puta više partnera za polne odnose od korisnika telefona pod „Guglovim“ operativnim sistemom otvorenog koda „Android“, pokazali su rezultati istraživanja veb sajta za sklapanje poznanstava „OKCupid“.

Ajfon

Komparativno istraživanje sprovedeno na više od 9.000 muških korisnika mobilnih telefona prosečne starosti od 30 godina pokazalo je da su korisnici „Android“ telefona imali šest partnerki za polne odnose, „blekberija“ kompanije RiM (Research in Motion) oko osam, a „ajfona“ 10.

Slični podaci su i za isti broj žena koje koriste te telefone, jedino su korisnice „ajfona“ imale 12 partnera, dok kod muškaraca taj broj iznosi 10 partnerki, preneli su danas francuski elektronski mediji. 

Analitičari ovu pojavu objašnjavaju time da je „blekberi“ više uređaj za poslovne ljude koji su previše zaokupljeni poslom da bi imali veći broj partnera, dok „Android“ telefone obično koriste zaljubljenici u tehniku, pa im je to glavna stvar, tako da su njima, koji se obično zamišljaju sa naočarima, zabavljanje i izlasci u drugom planu, dok se za korisnike „ajfona“ smatra da su kao navodno lepši i inteligentniji spremniji za nova poznanstva.

 

Tagovi: