Najslađa praznična kampanja ove zime – „I woof you!“

by | 16 decembra, 2019

Najpopularnija chihuahua na svetu, Tuna, jedan je od najpoznatijih pasa. Njena neobično duga njuškica obezbedila joj je status Instagram celebrity-ja, tako da njenu svakodnevnicu danas prati oko 2 miliona ljudi. Ona je protagonist mnogobrojni meamova, a ima i svoju knjigu – Tuna melts my heart: The Underdog with the overbite, a sada se okušao i u modnim vodama.

Kultni pariški brend modnih dodataka Roger Vivier izbacio je prazničnu kampanju pod imenom „I woof you!“ u kojoj glavnu ulogu igra upravo neobičan pas Tuna.

Okosnicu kampanje, za koju je zaslužan kreativni direktor Gherardo Felloni, čini film kojii na poseban način tematizuje ljubav i magiju predstojećih praznika, kao i iznenadan susret Tune i izabranice njegovog srca Mandy. Uz preslatke pse Tunu i Mandy, protagonisti u filmu su i model Raban Renatus i glumica Pauline Jacquard.

Osim najslađe praznične kampanje, osvojili su nas i komadi sa potpisom Vivier. Kolekciju čine komadi savršeni za prazničnu sezonu pred nama: Viv’ Pocket Soiree torbice, Bouquet Strass sandale, kao i nakit, savršen za poklon voljenim damama.

Foto: Roger Vivier

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.