Categories Moda

Nova modna pravila za žene sa raskošnim oblinama

Kada su žene, nešto raskošnijeg tela u pitanju, trendovi su se potpuno promenili. Modni svet im šalje poruku da slobodno pokažu svoje raskošne obline i nauče da uživaju u svom telu. Prikrivanje je potpuno demode, a samopouzdanje je jedino što je in svake sezone.

Donosimo vam nova modna pravila, za žene, sa nešto raskošnijim oblinama!

Naglasite prava mesta na telu

Čak iako imate koji kilogram više, to nikako ne znači da ste manje lepe i atraktivne. Zapravo, posoji toliko načina da odećom naglasite upravo svoje kvalitete, a ne nedostatke. Ukoliko imate kruškastu figuru, trudite se da istaknete gornji deo tela, dekolte il svoje lice, nekim upečatljivim nakitom ili drugim aksesoarom. Ako sa druge strane imate oblik tela u obliku jabuke, potrudite se da fokus stavite na vaše, nešto uže kukove. Za ovaj tip figure, poželjno bi bilo da što češće nosite štikle, kako biste izdužile svoju siluetu.

Potražite adekvatan kroj

Da bi vam garderoba stajala, ne morate da pokrijete što više. Potrebno je samo da pronađete kroj koji vam savršeno pristaje i moći ćete da nosite kraću suknju bez problema. Odaberite stvari koje prate liniju vašeg tela. Uvek se odlučite za klasičnu formu sakoa, koji će apsolutno svakoj kombinaciji dati dozu chica, a uz to naglasiće vaša ramena i istaći vam struk.

@nadiaaboulhosn

Ne skrivajte se iza tamnih tonova

Ovo je passe modno pravilo, a sada je vreme da ponesete jarke boje i nešto smelije dezene. Odlučite se za odela pastelnih boja, ili strukirane haljinice zanimljivog dezena i videćete kako čak i šareno može da prikirje sve nedostatke i da istakne najbolje od vašeg tela.

Prekršite pravila

To što je vaše telo bujno ne svrstava vas pod kalup. Imate pravo da ponesete bilo šta u čemu se osećate lepo i sigurno u sebe, jer ste zapravo same sebi najbolji modni kritičari!

Foto: @nadiaaboulhosn

Pročitajte i…Modno savetovalište: Ovi odevni komadi će vam vizuelno znatno suziti struk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA