Saznajte ko su zaštitna lica kampanje „Pobeda počinje iznutra“, koju su zajednički pokrenuli Kappa i Đak Sport

by | 31 maja, 2022
Pobeda počinje iznutra

S idejom da inspirišu nove generacije, brend Kappa i kompanija Đak Sport predstavljaju kampanju Pobeda počinje iznutra (Winning Starts Within), koja prati globalnu kampanju Keep Performing.

Kroz upečatljivu dokumentarnu seriju, ova kampanja donosi priče dvoje inspirativnih ljudi,  Nastasje i Petra, koji su prošli kroz jedinstven niz životnih okolnosti, i prikazuje koje su sve izazove njih dvoje imali, šta im je pomoglo da ih prevaziđu i šta zaista znači – pobediti.

Nastasja Nedimović je influenserka na društvenim mrežama, „cancer influencer” i „cancer survivor”. Sa 27 godina obolela je od raka koštane srži, dobila brojne prelome na telu, ostala nepokretna i bila prinuđena da ponovo uči da hoda.

Kako ona ističe:

– Pobeda počinje iznutra! Za mene to znači da nismo ni svesni koliko optimizam i zdrava glava utiču na naše ozdravljenje. U najtežim trenucima u bolnici, prevladala je želja za životom, želja da budem sa svojom decom i svojom porodicom. I dan danas na isti način ohrabrujem sebe. Ustanem ujutru i prvo se zahvalim univerzumu i sebi što sam trudom, radom i disciplinom došla do toga da sam sada ponovo zdrava i srećna.

U njenoj borbi najveća podrška bila joj je njena porodica, njena „velika vojska”, koja je čvrsto stajala iza nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đak Sport (@djak_sport)

Pročitajte i… Nastasja Nedimović: Šta znači biti cancer influencer i koliko je hrabrosti potrebno da se podeli sopstveno iskustvo

Drugi inspirativni pobednik u ovoj kampanji je Petar Milenković, profesionalni sportista u power liftingu, aktuelni evropski šampion i rekorder.

Petar se suočio sa drugačijim izazovima:

– Najviše me je promenio sam proces moje povrede i udesa. On me je prisilno nagurao u mnoge promene. Kao mlad već sam bio u profesionalnom sportu i moj tadašnji način života prekinut je saobraćajnom nesrećom. Posle godinu dana nastavio sam da se bavim profesionalnim sportom i rekao bih da mi ide prilično dobro. Svaka borba počinje prvo iznutra, da bi se manifestovala kasnije spolja. Bez obzira na to sa kojim problemima se
nosimo, a svako ih ima, život ih nanosi, a ono kako ih prevaziđemo, to karakteriše kakvi ćemo izaći – kao bolji ili kao gori, zavisi od borca.

Ono što Petar posebno naglašava jeste da je važan rad na sebi iznutra, ali ipak shvatati okruženje i bogatstvo koje je oko nas, a i u nama. Za neke ljude pobeda znači biti prvi, ali za druge je samo sposobnost da se smeju. Bilo da trenirate, radite ili se borite za svoje ciljeve, pobediti u tome za svakog od nas je važna pobeda. Oni koji su ostvarili svoje snove to će učiniti uz mnoge prepreke: bol i strast nikada neće biti zaboravljeni, ali postignut
rezultat donosi istinsko zadovoljstvo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đak Sport (@djak_sport)

Ove inspirativne priče o upornosti i uspehu zauvek će inspirisati druge, a KAPPA želi da podeli ove vredne primere hrabrosti i mudrosti sa što je moguće više ljudi.

Pogledajte slike kampanje u nastavku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.