Penelope Kruz u haljini od koje zastaje dah

by | 17 maja, 2011

Penelope Kruz zaustavila je svako kretanje na crvenom tepihu u Kanu i njegovoj neposrednoj blizini kada se pojavila u poluprovidnoj haljini. Od tada u modnim krugovima ne prestaju priče o toaleti sa etiketom poznate modne kuće "Marchesa".

San svake glumice koja se pojavi na prestižnoj manifestaciji je da se o njenoj toaleti priča u superlativima. Kreacija koja je pobrala pohvale i publike i kritičara je haljina u kojoj se na Kanskom festivalu pojavila Penelope Kruz. Što zbog izuzetne haljine modne kuće Marchesa, što zbog zanosnog dekoltea, poznata glumica na nekoliko trenutaka skrenula je pažnju svih prisutnih dok je prolazila crvenim tepihom.
U društvu neodoljivog Džonija Depa, diva je blistala pokazujući da je i posle trudnoće zadržala liniju na kojoj bi joj pozavidele i mnoge mlađe koleginice.
Svakako najinteresantniji detalj na toaleti bio je impozantan dekolte, koji je samo razbuktavao maštu posmatrača. Osnova toalete je materijal u boji kože, bogato ukrašen svetlucavim detaljima, dok je preko njega obavijen til boje dima.
Glumica je savršeno uklopila haljinu sa „šopardovim" ružičastim minđušama, „svarovski" torbicom i „Džimi Ču" cipelama.
Sama glumica tvrdi da se ne plaši ni bora ni godina i da veruje da joj to što je Špankinja i Evropljanka pomaže da stari bez stresa.  Zvezda Pirata sa Kariba kaže da ne deli holivudsku opsesiju večne mladosti. Dok njene koleginice posežu za botoksom i estetskom hirurgijom, lepa glumica tvrdi da ne namerava da se opire zubu vremena, a da temperamentnim plesanjem rasteruje višak kilograma.
Zaista, u haljini koja u potpunosti prati liniju tela, Penelope je izgledala besprekorno.

Tagovi:

0 reagovanja na “Penelope Kruz u haljini od koje zastaje dah”

  1. Anonimni kaže:

    prelepa zena i prelepa haljina!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.