Categories Moda

Pepito pantalone – komad za svaku priliku

Ove jeseni trendovi predstavljaju neku vrstu modnog dodatka, dok osnovu naših odevnih kombinacija čine klasični modni komadi, koji će ove sezone biti fokus svakog dobro osmišljenog outfita, jer kako se čini, ove sezone jednostavnost i klasika su osnov za izgradnju kombinacija, koje ostavljaju bez daha.

@routaenroute

Jedno od vodećih mesta, kada su klasični komadi u pitanju, ove sezone zauzimaju pantalone pepito printa, koje su savršeni komad za svaku priliku. Iako važe za jednostavan i klasičan odevni komad, ove pantalone možete kombinovati na najrazličitije načine i kreirati outfite od koji će od vas stvoriti modnu ikonu. Ne morate se držati bele košulje, jer je ova jesen pored klasičnih komada, zadržala letnji trend jarkih boja, pa pepito print možete besprekorno kombinovati sa pink džemperom i imati upečatljiv dnevni outfit.

@whowhatwear

Naravno, kada je reč o ozbiljnom poslovnom outfitu karirane pantalone ukombinovaćete sa blejzerom istog printa i belom košuljom i izgledaćete kao da ste spremne da osvojite svet.

@fromluxewithlove

Ukoliko ste pak više ležerna osoba, odaberite belu majicu i kožnu jaknu i uz dobre gležnjače imaćete outfit koji podjednako dobro izgleda u dnevnoj varijanti, ali i u večernjem izlasku.

Foto: @missprettypink

Kožni odevni komadi su apsolutni hit jeseni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA