Počinje nagradno takmičenje VISA i Vojvođanske banke: Osvoji putovanje koje poželiš

by | 6 oktobra, 2017

Beograd, 4. oktobar, 2017 – Klijenti Vojvođanske banke koji, u periodu od 4. oktobra do 30. novembra, izvrše tri ili više transakcija u minimalnom iznosu od 3.000 dinara VISA mojom i olimpijskom karticom i podele ih na rate, automatski učestvuju u nagradnom takmičenju.

Prva nagrada je vaučer od 2.000 eura za putovanje po izboru klijenta, dok će više od 200 vlasnika VISA kreditnih kartica moći da osvoji i druge vredne nagrade, poput, televizora, mobilnih telefona, tableta, itd.

 U trku za nagrade ulaze učesnici koji svoja plaćanja budu obavljali VISA kreditnim karticama na prodajnim mestima ili putem interneta, u zemlji ili inostranstvu.

Od 4. Oktobra, nakon obavljene kupovine, korisnici VISA kartica Vojovđanske banke, imaju mogućnost da iznos podele na željeni broj rata i to bez kamate. Veoma jednostavno, slanjem SMS-a ili pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke, klijent sam određuje broj rata za otplatu, od kojih zavisi i visina naknade, koja iznosi 4% od iznosa ukoliko se deli na 2-6 rata, odnosno 5% ukoliko se deli na 7 do 12 rata. – istakao je Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje mrežom i Stanovništvo i član Izvršnog odbora  Vojvođanske banke.

 Plaćajte VISA karticama Vojvođanske banke, i osvojite vredne nagrade. Vi delite na rate – mi nagrađujemo! Više informacija na sajtu Vojvođanske banke.

Vojvođanska banka je institucija sa dugom tradicijom i predstavlja jednu od najznačajnijih finansijskih ustanova u zemlji. Kreiranje dugoročnih odnosa sa klijentima, uz vođstvo vrhunskih bankarskih stručnjaka, ali i kontinuirano unapređivanje usluga i proizvoda, koji su prilagođene tako da na kvalitetan i efikasan način odgovore zahtevima klijenata i svetskih trendova, predstavlja okosnicu poslovanja Vojvođanske banke.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.