Pogledajte kako izgleda Kejtlin Džener u novoj kampanji brenda H&M

by | 21 jula, 2016

H&M video za For Every Victory kampanju slavi moć sporta i veru u sebe kao stvari koje menjaju živote. Video je realizovan tako da se podudara sa For Every Victory sportskom kolekcijom, koja je ove nedelje dostupna u prodavnicama kao i na internetu.

Foto: PR

Foto: PR

„Istinski verujem da moć sporta donosi pozitivne promene u životu. To je razlog zbog koga sam veoma ponosna što sam deo For Every Victory kampanje, zato što me podseća na snagu i hrabrost ljudi širom sveta da budu autentični i da prevaziđu sve prepreke koje im se nađu na putu“, izjavila je Kejtlin Džener, bivša dobitnica olimpijskog zlata u desetoboju, koja se usudila da se zauzme za svoj pravi identitet i koja ima ulogu u ovom videu.

Foto: PR

Foto: PR

Video takođe uključuje i ličnosti kao što su Čelzi Vorner, gimnastičarku koja nikada nije dozvolila da joj Daunov sindrom zaustavi napredak, zatim Majka Kutsa, koji još uvek surfuje na svojoj dasci uprkos tome što je izgubio nogu posle napada ajkule kao i bokserku Namibiju Flores, koja se borila protiv predrasuda da bi sledila svoje snove. U videu učestvuje i ragbi tim King Kros Stilers, koji je učinio da se promeni pogled na seksualnu orijentaciju i sport, kao i ženska skejt družina koja svoj sport vidi kao univerzalni jezik i oblik kreativnog izražavanja. Ni Hoze Abali ne dozvoljava nikakvim preprekama da zaustave njegov san da postane profesionalni bejzboj igrač.

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.