Prekopirajte stil zanosne Adrijane Lime

by | 8 oktobra, 2015

Svetski uspešan model, Viktorijin anđeo, zgodna mama i bivša „srpska snajka“, Adrijana Lima i dalje očarava svojom pojavom.

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

 

Iako je na snimanjima možemo videti u raznim izdanjima, Limin lični stil uglavnom je sveden, savremen, a u poslednje vreme pomalo podleže i rokerskom fazonu.

Podsetite se… Prekopirajte stil Jelene Đoković

Samim tim, njen stil nije tako teško prekopirati čak i uz pomoć stvari koje možemo naći u našim gradovima, a kako to izgleda pogledajte u stranicama koje slede.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Ovakva kombinacija savršena je za izlaske, i za nju su vam potrebna samo dva efektna komada – kombinezon i široki kaiš. No, pošto se vi ne možete samo tako teleportovati u noćni klub, verujemo da ćete uz ovakvu kombinaciju najradije obukli kožnu jaknu ili dugački lepršavi mantil. A što se tiče cipela, koje se svakako neće videti, odaberite one koje su vam najudobnije.

Podsetite se… Njoj se više niko ne ruga: Prekopirajte stil preobražene Pamele Anderson

Klinite za nastavak teksta

 

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

I Adrijana Lima se ubraja u dame koje su aerodromski šik u poslednjih par godina podigle na neki viši nivo. Njena kombinacija je klasična sportska elegancija – nenametljiva i bezvremena, sa dodatkom preuobnih, a opet stajliš patika.

Aerodromski šik: Koja poznata dama se najbolje sredila pred poletanje?

Klinite za nastavak teksta

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Iako je ovo slika sa jednog od novijih snimanja u Njujorku, ubeđeni smo da bi Adrijana istovetnu biznis kombinaciju nosila od jutra do sutra!

One su nam dale odlične ideje za poslovne kombinacije: Prekopirajte ih bez muke!

Ovaj primer potvrđuje da sako više ne može da bude običan kao ranije. Ukoliko ne volite da se igrate sa bojama, vatreno crveno-crna kombinacija možda može biti prevelik zalogaj, ali vam zato predlažemo dugačke blejzere neobičnog kroja. U ovom konkretnom slučaju – dugački crni sako sa detaljima sa crvenom bluzom ispod.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.