Savršen odabir za Novogodišnju noć: Limitirana Moonlight kolekcija modne kuće Mona

by | 28 novembra, 2019

Modna kuća Mona predstavila je novu limitiranu kolekciju pod nazivom Moonlight. Svi modeli iz kolekcije izrađeni su kombinacijom kvalitetnih materijala i neobičnih tkanina, a poseban naglasak stavljen je na kožu. Kako koža garantuje dugoročan kvalitet ona je gotovo uvek odabir za Monine kreacije, a poznato je da je prvi komad ove modne kuće bila kožna torbica.

Monin dizajnerski tim inspiraciju je pronašao u svetlosti i refleksijama, kao i mističnoj mesečini, a sve su to dočarali koristeći niz sjajnih tkanina idealnih za kreiranje odevnih komada za prazničnu sezonu proslava.

Taft svila, vinil, lakovana koža i šljokice su sve što bi jedna žena odabrala za statment večernji look. Kolekcijom Moonlight dominiraju haljine sa naglaskom na seksipilne krojeve namenjene atraktivnim i odvažnim damama.

Glavni komad kolekcije predstavlja koktel haljina sa voluminoznom mašnom, a podjednaku pažnju privlači i neobična vinil suknja dubokog struka.

Pored atraktivnih haljina u kolekciji se nalaze i pantalone i topovi, koji su savršen izbor, kako biste zaokružili svoj look i dali mu neku posebnu priču.

Akcenat je na srebrnoj i zlatnoj boji, a kolekcijom vladaju i crni, bordo i ljubičasti tonovi.

Kolekcija je dostupna u odabranim radnjama kao i na Moninom online shop-u. Sada je pravi trenutak da sebi priuštite komad iz ove posebne kolekcije, u prazničnom duhu i odaberete komad, koji pored svog atraktivnog izgleda obećava i dugovečnost i kvalitet, a samim tim svrstava se u sam vrh klasičnih odevnih komada koje imate u svom garderoberu.

Foto: PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.