Omiljene Instagram farmerke koje čine stomak ravnijim – našle smo ih u vašem gradu i koštaju manje od 4.000

by | 17 novembra, 2023
najbolji modeli ultraduboke farmerke

Pronašle smo za vas farmerke za kojima luduje Instagram jer čine stomak ravnijim i struk užim – ultraduboke farmerke! Gde? U komšiluku

Farmerke, bez obzira na njihov stil, boju ili dizajn, uvek će biti dobra opcija u svakoj sezoni i nezaobilazni deo garderobe svake žene. Ali, ako već možemo da biramo… Tada se odlučujemo za jedan poseban model, izuzetno popularan na Instagramu i kod celebrity dama. Ovaj specifičan model poseban je po tome što stomak čini ravnijim i izdužuje figuru.

Koji model farmerki čini stomak ravnijim, a struk užim?

Govorimo o ultradubokim farmerkama sa zvonastim nogavicama!  Idealne su za prikrivanje stomaka, jer visok pojas vizuelno stanuje struk i pruža potporu u predelu stomačića. Ujedno, šira nogavica izdužuje celu figuru, pa nam pomogne da bar vizuealno skinemo koji kilogram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susana Molina (@susana_bicho)

Gde da nađete čuveni ultraduboki model farki sa Instagrama?

Istina, celebrity damama na raspolaganju su najskuplji mogući brendovi i najkvalitetniji materijali, ali… upravo ovaj model pronašli smo u komšiluku. U H&M!

Ultraduboke farmerke sa širokim krojem nogavica, bez poruba – savršene za oblikovanje figure. Uz to, zadnji džepovi su visoko postavljeni, a upravo ovo je preduslov ako želite da vam zadnjica izgleda podignutije kada obučete farmerke.

Naravno, ultraduboke farke ne garantuju uvek obavezno efekat steznika. Da bi vam stomak zaista izgledao ravnije u farmerkama one moraju biti prava kombinacija tvrdog teksasa i elastina, a ove to jesu! Puniji teksas je najbolja garancija da će stomak ostati propisno upakovan (potpisnica ovih redova je prošla kroz tri trudnoće – verujte joj!).

Pored toga, ova vrsta farmerki je deo tihi luksuz trenda koji je sa nama cele sezone. Može da se kombinuje sa basic komadima kao što su jednostavni topovi i džemperi sa mokasinama i patikama, ali i sa elegantnim bluzama i štiklama za odlazak u kancelariju.

Kvalitetne ultraduboke farmerke – gde još mogu da ih nađem?

Zara

Ultraduboke i zvonaste – savršen izbor. Ono zbog čega volimo Zaru je to što su dostupni i brojevi ispod 36 – za  niske ili sitnije žene.

Stradivarius

U klasičnom rasponu veličina od 36 do 44, ali u fenomenalnoj tamno plavoj boji koja je super izbor za sve žene sa nesavršenom figurom.

zamrznuti tonovi/istock/gettyimagesplus