Šta omiljeni model torbe govori o vama

by | 19 juna, 2021

Danas, tobe su poželjan i preko potreban asesoar, a pored toga što imaju praktičnu funkciju, tašne i torbe su i „fashion statement“ i predstavljaju naš lični stil.

Iako možda imate mnogo torbi, velike su šanse da se uvek „uhvatite“ za jednu te istu kada izlazite iz kuće. A prema doktorki Kejtlin Hendriks, ipak nije u pitanju nasumična odluka. Stil i način na koji žena voli da nosi torbu govori puno o njenoj ličnosti.

Model torbe i karakteristike ličnosti

Torbe preko ramena

Ova torba će uvek biti u modi, a bilo da se sređujete ili ne, ovakva torba je uvek uz vas. Možete da je nosite na više načina, u zavisnosti od raspoloženja i situacije.

Ukoliko je nosite preko ramena, praktični ste, uvek u žurbi i volite da su vam ruke slobodne. Ukoliko vam nesmetano tašna visi na ramenu, opušteniji ste i ne razmišljate mnogo o tome šta drugi misle o vama. (Pročitajte i… Cipele i torba: Najbolji letnji tandem)

Ukoliko torbu preko ramena nosite tako da je ona ispred vas, oprezni ste, rezervisani i stidljivi.

Torbe sa resama

Volite neobičnu modu, ekscentrični ste, otvoreni i druželjubivi. Volite da upoznajete nove ljude i obožavate izazove. Pravi ste avanturista i omiljeni ste u društvu. Često ste neogranizovani i kasnite, ali budući da ste veoma šarmantni, ljudi vam opraštaju.

Klasične tašne

Ukoliko su vam omiljene klasične torbe s kraćim kaišem, to govori da ste otmena osoba, ali da ne volite da eksperimentišete. Držite se jednostavnog stila.

Ukoliko ovakvu torbu nosite ispod lakta i čvrsto je stežete, introvertna ste osoba. Ako je pak nosite u rukama, kao kofer, nesvesno pokazujete koliko vam je važna karijera. Samouvereni ste i sigurni u to što radite.

 

 

lepotaizdravlje.rsMoustacheGirl/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.