Top 10 najboljih kreacija na SFW

by | 28 aprila, 2015

iva-za-portal1Komentariše Ivana Ilijin, model agencije Models Inc – Elite Model Look.

 

 

Nedelja mode je završena, a ovo je top 10 najboljih kreacija po mom izboru. Pažljivo sam pratila svaku reviju, pregledala fotografije i oduševljeno shvatila da domaćim dizajnerima mogu da kažem jedno veliko BRAVO. Od svih revija, njihove su mi se najviše dopale.

1

Marija Šabić je predstavila mnogo predivnih kreacija. Zaista je bilo teško odlučiti se za najbolju, ali neka to bude ova gospodska haljina. Kao za Pepeljugu modernog doba.

2

Mantili/haljine uvek nam golicaju maštu pitanjem: ima li išta ispod? Izgledaju veoma zavodljivo. Ovaj komad potpisuje naš dizajner Lazar Ilić.

3

Heklanje + til jeste kombinacija kojom nas je oduševila mlada Marija Stanković. Vrlo zanimljivi i hrabri komadi za svaku priliku.

4

Marina Mićanović je predstavila jarke boje. Senf žuti kaput je otmen, in i ne dobra, već odlična zamena jednostavnom crnom kaputu.

5

Ženstvenost i sultanski od naše Danijele Božić. Još jedan dokaz da je maslinastozelena IT boja sezone.

6

Slatko i devojački od Kristine Jezdić, ali nažalost sve već viđeno.

7

Amela Radan je talentovana kreatorka iz Bosne i Hercegovine. Ovo što ona radi je umetnost i unikat.

8

Rese i koža, šta biste više za ovu sezonu? Ivana Đurić potpisuje ove urbane komade.

zvonko markovic

Bež boja kreacije Zvonka Markovića kao da nas nežno miluje. Lepršava letnja haljina sa lepršavim detaljima na ramenima odiše čistom romantikom.

vasilije kovačev

Vasilije Kovačev je perspektivni dizajner iz Zrenjanina. Njegove kreacije za žene su mahom nenosivi komadi, te vam stoga predstavljamo jedan muški (dobar) komad! Ove pantalone sa kombinovanim materijalima su fenomenalne, volela bih da vidim takvu verziju i za žene. Takođe, baby plava i bež nijanse se odlično kombinuju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.