Street style: Gradovi su spremni za Serbia Fashion Week

by | 20 aprila, 2017

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Nedelja mode u Novom Sadu pod zvaničnim nazivom Serbia Fashion Week, održaće se od 24. do 29. aprila. Imaćemo priliku da budemo deo buđenja novih trendova, inovativnih kreacija i svedoci ključnih komada za predstojeću sezonu. Ovo je vreme kada svi ljubitelji mode odlaze u Novi Sad zarad istog cilja: vide, dožive i osete energiju lepote.

Pre nego što posetite našu Atinu, pročitajte i… Street style: Ko je tvoj must have?

FOTO: Sunčica Živković

Jedna vedra kombinacija u Beogradu za ove tmurne dane. Žuti kaputići su i stvoreni da nas razvesele i učine našu kombinaciju još ženstvenijom. Neretko žutu uparuju sa zlatnim nijansama, ali nam se dopada i u dodiru sa srebrnim, baš kao u ovoj.

FOTO: Darko Benčić

Ulice nam se ponekad čine kao jedan veliki throw back u vreme kada su naši roditelji bili mladi. U Novom Sadu je zabeležena kombinacija koja tačno prikazuje vreme kada su tregerice i duksevi bili ključni svakodnevni komadi, bez luksuznih dodataka (sem kučeta u ovom slučaju, molim vas). Suština: Sve što postane veliki trend, to postaje i prestiž u ceni, a sećate se da su starke bile obuća siromašnih?

Na narednim stranicama pogledajte ostatak Street Style predloga fashion fotografa.

FOTO: Sunčica Živković

I ove godine će se dodeliti nagrada za najboljeg Street style fotografa i ja već sad apelujem da to bude Sunčica Živković iz Beograda! Njene fotografije pričaju priču, osetite snagu žene na njoj i kombinacije su i više nego savršene! Model ovih čizmica je najnosiviji sezone za nama, dok prljavo roze nijansa izgleda savršeno na svilenim komadima. Koliko hrabrosti vam je potrebno za karmin zelene boje? 🙂

FOTO: Milan Milojić

Kombinacija koja je odgovor za sve buduće maturantkinje koje me pitaju šta da ponesu u najsvečanijoj noći. Dakle, duboke zvonaste pantalone, vrtglavo visoka štikla i efektna bluza. Ovde vidimo kombinaciju prilagođeniju za dan prepun sastanaka u Novom Sadu.

Pročitajte i… Street style: Obukla/o sam se u skladu sa raspoloženjem

FOTO: Milana Stajić

Providne haljine, tunike, majice i još pri svemu tome vezene: Dobrodošle na velika vrata! jednostavnu kombinaciju učine potpuno šarmantnom, a na ulicama Beograda nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. Jedan od aktuelnijih modela Puma patikica se odlično uklopio, dok bismo ovaj kajiš najrađe zamenili nekim jednostavnijim.

FOTO: Anđela Božinović

Dragana Cvetkova ste već imali priliku da vidite u jednom od Street style tekstova, a da je njegov stajling uvek zapažen potvrđuje i oštro oko fotografkinje. Ravno sečen dug kaput verovatno biste nosili uz odelo i košulje, ali na ulicama Beograda je sve dozvoljeno, pa i kombinacija istog uz kačket i ranac.

Pročitajte i… Street style: Dečačka moda za sve


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.