Categories Street Style

Street style: Neobično je novo lepo

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Koliko puta vam se nešto dopalo samo zato što je neobično i drugačije? Možda se to samo dešava nama Vodolijama 🙂 ali će mi uvek pre privući pažnju nešto što ne viđam svakoga dana- komadi odeće koje ne bih nosila, neobična boja kose i oblik naočara za vid. Ove devojke imaju nešto posebno i jedinstveno. Obratite pažnju!

Nika (levo) i Antonia (desno) će vas potpuno oduševiti! Toliko jedinstvenih i inspirativnih komada na ovim prelepim devojkama! Antoniina majica odiše urbanom elegancijom, dok nam se Nikin nonšalantni način nošenja prugaste košulje preko printirane majice veoma dopada.

Fahirin stil bih opisala kao onaj modernih princeza. Svaka njena kombinacija deluje kao da se to jednostavno i lako stvara na njoj, a posebno će vas oduševiti što tako mlada ima već i svoj biznis. Ktiju sa ružama do nje možete poručiti upravo OVDE i obradovati sebi drage osobe!

Za naredne dve kombinacije posetite sledeću stranicu, a pre toga pročitajte i… Street style: Ko se to poigrao sa temperaturom ovog avgusta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA